Vaselină pentru polii de baterie
Vaselină pentru polii de baterie

lei 56.99

lei 56.99

Spre Magazin>>

Vaselină pentru polii de baterie

lei 56.99

Vaselină pentru polii de baterie

Descriere

Denumire articol: Vaselină pentru polii de baterie

Descriere: Descriere Unsoare specială compatibilă cu plasticul, pe bază de săpun de calciu. Protejează polii bateriilor şi contactele electrice de coroziune şi oxidare. Pentru o pornire sigură, un iluminat satisfăcător şi o durată de serviciu mai mare a bateriei. Previne deteriorările produse de acizi. Compatibilitate bună cu materialele plastice. Previne curenţii de conturnare şi diminuează rezistenţele de contact.Caracteristici conform DIN 51502 M2C-30. Domeniul de temperaturi la utilizare: între – 60 °C şi + 100°C. Proprietăți- compatibil cu materialele plastice- asigură un contact optim în timpul funcționării și asigură pierderi mai mici decât cu bornele netratate- protecție bună la coroziune- previne pierderile de curent- proprietăți electronice bune Date tehnice Culoare / aspect roșuFormați aerosol, lichidnumăr NLGI 2 DIN 51818Punctul de scădere pentru solide 100 ° C DIN ISO 2176Penetrare 265-295 DIN 51804GamăTemperaturi de Operare -60 la +100 ° CClasa de coroziune Emcor 0/0 DIN 51802Densitate 0,65 g / cm³Miros caracteristic Punct de inflamabilitate -60 ° CDomeniu de utilizareSpecial pentru polii bateriilor, precum şi contactele şi conexiunile cu fişă din sistemul electronic al autovehiculelor.AplicareCurățați componentele contaminate și tratați-le cu unsoare pentru clema bateriei. Agitați ușor spray-ul înainte utilizare.Notă: După aplicare, așteptați 10 min înainte de conectarea bateririe la o sursă de alimentare.

Comandati online produsul Vaselină pentru polii de baterie din magazinul partener si beneficiati de transport rapid si livrare gratuită in toata tara!
Acest produs face parte din categoria: Auto – Moto > Consumabile si piese auto > Consumabile Auto .
Articolul Vaselină pentru polii de baterie a fost publicat spre vanzare in data de 2020-12-08 22:36:25 UTC.
Informatiile legate de pret si disponibilitatea stocului se poate verifica direct pe site-ul partenerului nostru, Techstar.ro.
Produsul Vaselină pentru polii de baterie detine in platforma noastră codul: tech-11177.

Descopera toate produsele magazinului partener Techstar.ro.

Despre magazinul partener Techstar:

Techstar: Un Magazin Online de Încredere
În lumea modernă a tehnologiei, în care totul evoluează rapid, este vital să avem un partener de încredere care să ne ofere cele mai recente și eficiente produse electronice. Techstar, un magazin online proeminent, vine în întâmpinarea nevoilor consumatorilor din România cu o ofertă variată și atractivă.

Magazinul online Techstar comercializează o gamă largă de produse electronice, dintre care se evidențiază camerele video DVR, GPS-urile auto și smartwatch-urile. Dar asta nu este tot! În mod constant, echipa Techstar lucrează la extinderea ofertei, adăugând produse și categorii noi pe site. Dacă sunteți în căutare de varietate și inovație, este locul potrivit.

Pentru cei care sunt preocupați de costuri, Techstar oferă transport gratuit pentru comenzi ce depășesc suma de 200 RON. Mai mult decât atât, pentru a asigura satisfacția totală a clienților și pentru a elimina orice dubiu, magazinul permite verificarea coletului înainte de a efectua plata.

Pentru aceia care sunt în căutare de oferte, secțiunea de resigilate este perfectă. Aici, puteți găsi produse la prețuri mult mai avantajoase. De asemenea, nu uitați să vizitați paginile de „cele mai vândute produse” și „noutăți”, unde puteți descoperi care sunt produsele preferate de clienți, dar și cele mai recente aparitii în materie de electronice și gadget-uri.

Techstar nu face compromisuri în ceea ce privește calitatea. Deși comercializează atât produse de la brand-uri cunoscute, cât și de la brand-uri mai puțin cunoscute în România, fiecare articol este selectat cu atenție pentru a satisface nevoile clienților.

În concluzie, fie că sunteți un entuziast al tehnologiei sau pur și simplu doriți să faceți o achiziție necesară, Techstar este locul ideal pentru a găsi produsele potrivite.

Notă:
Informațiile și prețurile de pe site-ul nostru provin de la magazinele partenere și sunt menite să informeze, deci pot conține erori ocazionale. Descrieri și imagini ale produselor sunt orientative, iar unele accesorii pot să nu fie incluse in pachetul standard. Detaliile produselor, ca prețul, imaginea sau descrierea, pot fi actualizate de către platformele partenere fără notificări anterioare.
Qualmedia.ro nu se face responsabil pentru posibile inexactități.
Vrem să subliniem că echipa Qualmedia.ro acordă importanță corectitudinii informațiilor din această platformă sau de pe pagina produsului și se străduiește să le mențină actualizate. Diferențele dintre informațiile afișate și realitate pot surveni doar dacă producătorul sau partenerul schimbă specificațiile produsului fără să ne notifice.

Informații suplimentare

Magazin