TK905
TK905, GPS traker in timp real, alarma miscare, perimetru, viteza, soc, standby 90 zile, IP65

lei 399.00

lei 399.00

Spre Magazin>>

TK905, GPS traker in timp real, alarma miscare, perimetru, viteza, soc, standby 90 zile, IP65

lei 399.00

TK905, GPS traker in timp real, alarma miscare, perimetru, viteza, soc, standby 90 zile, IP65

Descriere

Denumire articol: TK905, GPS traker in timp real, alarma miscare, perimetru, viteza, soc, standby 90 zile, IP65

Descriere: Descriere: Dimensiuni: 90mm x 772mm x 22mm Rețea GSM / GPRS: Bandă 850/900/1800 / 1900MhzSensibilitate GPS -159dBmPrecizie GPS 5mIntrare de încărcare DC 5V – 1.0A (cablu incarcare inclus), se incarca la orice incarcator de telefon mobil sau la orice USBBaterie încărcabilă 3.7V 5000mAh baterie Li-ionTimp de asteptare 120de zileTemp. Stocare. -40 ° C până la + 85 ° CTemp. De funcționare. -20 ° C până la + 55 ° CUmiditate 5% – 95% fără condens 1. Moduri de poziționare GPS + AGPS:În modul de localizare GPS, precizia este de 5 metri! 2. Urmărire în timp real:Puteți urmări dispozitivul în timp real pe Google Maps prin telefon mobil, tabletă și computer, iar intervalul minim de încărcare a datelor este de 10 secunde! 3. Redarea istoriei traseului:APP și serverul web pot înregistra datele încărcate ale fiecărui dispozitiv până la 6 luni. 4. Monitor vocal de la distanță: Puteți alege să nu aveți această caracteristicăTrimiteți „Monitor + Parolă” către tracker, apoi dispozitivul va trece în modul monitor. În acest mod, dacă efectuați un apel către cartela SIM din dispozitiv, acesta va prelua apelul automat și apoi puteți monitoriza vocea în jurul trackerului! 5. Alarma de depășire a vitezei:Această alarmă funcționează numai în modul de poziționare continuă. Când viteza unității depășește viteza pe care ați setat-o, va trimite mesajul „alarmă de viteză!” la numărul de administrator la fiecare 5 minute. 6. Alarma soc:După ce ați setat alarma soc, vă rugăm să păstrați trackerul staționat timp de 5 minute, apoi această funcție va începe să funcționeze. Va trimite SMS „senzor de alarmă!” la numărul de administrator când unitatea este supusa unui soc. 10. Alarmă de mișcare:Când unitățile rămân imobile într-un loc timp de 10 minute, utilizatorul poate configura alarma de mișcare prin această comandă „mișcare + pasord”, apoi în cazul în care dispozitivul s-a deplasat 500m va trimite alarma SMS „Deplasare alarmă + Latitudine și longitudine” la numărul autorizat. 7. Alarmă cu baterie descărcată:Dispozitivul va trimite SMS „Reduceți alarma!” la numărul SOS și numărul Admin, când bateria dispozitivului este descărcată. 8. Geofence:Configurați un gard geografic pentru ca trackerul să restricționeze mișcările acestuia într-un interiorul acestui gard. Unitatea va trimite informații de alarmă către APP și serverul web atunci când iese din aceasta zona sau intră în aceasta zona. 9. Alarmă SOSButonul SOS, atunci când utilizatorul are urgență, apăsați butonul SOS, urmăritorul va trimite SMS „ajută-mă” SMS către toate numerele de telefon autorizate și platforma web de monitorizare. 10. Mod de economisire a energieiDispozitivul intră în modul de așteptare atunci când nu există vibrații timp de 3 minute, va intra în modul de lucru când simte vibrații. 11. IP65 impermeabil:Poate rezista apei stropite, dar nu poate fi pus sub apă! Continut colet: 1x GPS TK905 1 x manual 1 x cablu de incarcare

Comandati online produsul TK905, GPS traker in timp real, alarma miscare, perimetru, viteza, soc, standby 90 zile, IP65 din magazinul partener si beneficiati de transport rapid si livrare gratuită in toata tara!
Acest produs face parte din categoria: Auto – Moto > Electronica auto > GPS Tracker .
Articolul TK905, GPS traker in timp real, alarma miscare, perimetru, viteza, soc, standby 90 zile, IP65 a fost publicat spre vanzare in data de 2022-02-09 14:14:52 UTC.
Informatiile legate de pret si disponibilitatea stocului se poate verifica direct pe site-ul partenerului nostru, Techstar.ro.
Produsul TK905, GPS traker in timp real, alarma miscare, perimetru, viteza, soc, standby 90 zile, IP65 detine in platforma noastră codul: tech-5028.

Descopera toate produsele magazinului partener Techstar.ro.

Despre magazinul partener Techstar:

Techstar: Un Magazin Online de Încredere
În lumea modernă a tehnologiei, în care totul evoluează rapid, este vital să avem un partener de încredere care să ne ofere cele mai recente și eficiente produse electronice. Techstar, un magazin online proeminent, vine în întâmpinarea nevoilor consumatorilor din România cu o ofertă variată și atractivă.

Magazinul online Techstar comercializează o gamă largă de produse electronice, dintre care se evidențiază camerele video DVR, GPS-urile auto și smartwatch-urile. Dar asta nu este tot! În mod constant, echipa Techstar lucrează la extinderea ofertei, adăugând produse și categorii noi pe site. Dacă sunteți în căutare de varietate și inovație, este locul potrivit.

Pentru cei care sunt preocupați de costuri, Techstar oferă transport gratuit pentru comenzi ce depășesc suma de 200 RON. Mai mult decât atât, pentru a asigura satisfacția totală a clienților și pentru a elimina orice dubiu, magazinul permite verificarea coletului înainte de a efectua plata.

Pentru aceia care sunt în căutare de oferte, secțiunea de resigilate este perfectă. Aici, puteți găsi produse la prețuri mult mai avantajoase. De asemenea, nu uitați să vizitați paginile de „cele mai vândute produse” și „noutăți”, unde puteți descoperi care sunt produsele preferate de clienți, dar și cele mai recente aparitii în materie de electronice și gadget-uri.

Techstar nu face compromisuri în ceea ce privește calitatea. Deși comercializează atât produse de la brand-uri cunoscute, cât și de la brand-uri mai puțin cunoscute în România, fiecare articol este selectat cu atenție pentru a satisface nevoile clienților.

În concluzie, fie că sunteți un entuziast al tehnologiei sau pur și simplu doriți să faceți o achiziție necesară, Techstar este locul ideal pentru a găsi produsele potrivite.

Notă:
Informațiile și prețurile de pe site-ul nostru provin de la magazinele partenere și sunt menite să informeze, deci pot conține erori ocazionale. Descrieri și imagini ale produselor sunt orientative, iar unele accesorii pot să nu fie incluse in pachetul standard. Detaliile produselor, ca prețul, imaginea sau descrierea, pot fi actualizate de către platformele partenere fără notificări anterioare.
Qualmedia.ro nu se face responsabil pentru posibile inexactități.
Vrem să subliniem că echipa Qualmedia.ro acordă importanță corectitudinii informațiilor din această platformă sau de pe pagina produsului și se străduiește să le mențină actualizate. Diferențele dintre informațiile afișate și realitate pot surveni doar dacă producătorul sau partenerul schimbă specificațiile produsului fără să ne notifice.

Informații suplimentare

Magazin