Tester Bluetooth pentru monitorizare a bateriei auto Vgate BA100 6V-20V compatibil IOS / Android

lei 159.98

Tester Bluetooth pentru monitorizare a bateriei auto Vgate BA100 6V-20V compatibil IOS / Android

SKU: tech-19221 Categorie:

Denumire articol: Tester Bluetooth pentru monitorizare a bateriei auto Vgate BA100 6V-20V compatibil IOS / Android

Descriere: Modulul pentru monitorizare a bateriei auto Vgate BA100 permite monitorizarea in timp real a performantelor acumulatorului de 12V al autoturismului. Se instaleaza o aplicatie pe telefonul mobil care se conecteaza prin Bluetooth 4.0 si permite vizualizarea informatiilor monitorizate. Modulul permite si stocarea informatiilor in memoria sa, apoi la conectarea cu telefonul mobil (sau tableta) informatiile din trecut se descarca si pot fi vizualizate in aplicatie. Se stocheaza pana la 31 zile in memorie. Informatiile stocate pot fi vizualizate in grafice. Aceasta monitorizare este importanta pentru toate autovehiculele, dar in special ajuta masinile electrice si/sau hibrid pentru ca la aceste autovehicule nu exista semnale externe atunci cand acumulatorul de 12V este pe cale de a se defecta (fata de masinile clasice unde iti mai poti da seama la pronirea motorului).La masinile electrice/hibrid acumulatorul de 12V trebuie doar sa alimenteze calculatoarele masinii si sa cupleze contactorul principal al bateriei HV (de voltaj ridicat, de tractiune). Specificatii: conexiune Bluetooth 4.0 compabitil cu minim Android 4.3 si IOS minim 7.1 numele aplicatiei: Battery Asst compatibil cu toti acumulatorii auto de 12V date stocate in modul timp de 31 zile   Continut pachet: modul monitorizare Bluetooth 4.0 manual utilizare

Comandati online produsul Tester Bluetooth pentru monitorizare a bateriei auto Vgate BA100 6V-20V compatibil IOS / Android din magazinul partener si beneficiati de transport rapid si livrare gratuită in toata tara!
Acest produs face parte din categoria: Auto – Moto > Electronica auto .
Articolul Tester Bluetooth pentru monitorizare a bateriei auto Vgate BA100 6V-20V compatibil IOS / Android a fost publicat spre vanzare in data de 2023-03-10 01:15:38 UTC.
Informatiile legate de pret si disponibilitatea stocului se poate verifica direct pe site-ul partenerului nostru, Techstar.ro.
Produsul Tester Bluetooth pentru monitorizare a bateriei auto Vgate BA100 6V-20V compatibil IOS / Android detine in platforma noastră codul: tech-19221.

Descopera toate produsele magazinului partener Techstar.ro.

Despre magazinul partener Techstar:

Techstar: Un Magazin Online de Încredere
În lumea modernă a tehnologiei, în care totul evoluează rapid, este vital să avem un partener de încredere care să ne ofere cele mai recente și eficiente produse electronice. Techstar, un magazin online proeminent, vine în întâmpinarea nevoilor consumatorilor din România cu o ofertă variată și atractivă.

Magazinul online Techstar comercializează o gamă largă de produse electronice, dintre care se evidențiază camerele video DVR, GPS-urile auto și smartwatch-urile. Dar asta nu este tot! În mod constant, echipa Techstar lucrează la extinderea ofertei, adăugând produse și categorii noi pe site. Dacă sunteți în căutare de varietate și inovație, este locul potrivit.

Pentru cei care sunt preocupați de costuri, Techstar oferă transport gratuit pentru comenzi ce depășesc suma de 200 RON. Mai mult decât atât, pentru a asigura satisfacția totală a clienților și pentru a elimina orice dubiu, magazinul permite verificarea coletului înainte de a efectua plata.

Pentru aceia care sunt în căutare de oferte, secțiunea de resigilate este perfectă. Aici, puteți găsi produse la prețuri mult mai avantajoase. De asemenea, nu uitați să vizitați paginile de „cele mai vândute produse” și „noutăți”, unde puteți descoperi care sunt produsele preferate de clienți, dar și cele mai recente aparitii în materie de electronice și gadget-uri.

Techstar nu face compromisuri în ceea ce privește calitatea. Deși comercializează atât produse de la brand-uri cunoscute, cât și de la brand-uri mai puțin cunoscute în România, fiecare articol este selectat cu atenție pentru a satisface nevoile clienților.

În concluzie, fie că sunteți un entuziast al tehnologiei sau pur și simplu doriți să faceți o achiziție necesară, Techstar este locul ideal pentru a găsi produsele potrivite.

Notă:
Informațiile și prețurile de pe site-ul nostru provin de la magazinele partenere și sunt menite să informeze, deci pot conține erori ocazionale. Descrieri și imagini ale produselor sunt orientative, iar unele accesorii pot să nu fie incluse in pachetul standard. Detaliile produselor, ca prețul, imaginea sau descrierea, pot fi actualizate de către platformele partenere fără notificări anterioare.
Qualmedia.ro nu se face responsabil pentru posibile inexactități.
Vrem să subliniem că echipa Qualmedia.ro acordă importanță corectitudinii informațiilor din această platformă sau de pe pagina produsului și se străduiește să le mențină actualizate. Diferențele dintre informațiile afișate și realitate pot surveni doar dacă producătorul sau partenerul schimbă specificațiile produsului fără să ne notifice.

Magazin