Sursa alimentare MRG MS60
Sursa alimentare MRG MS60, 12V – 5A, 60W, Carcasa metalica C540

lei 72.00

lei 72.00

Spre Magazin>>

Sursa alimentare MRG MS60, 12V – 5A, 60W, Carcasa metalica C540

lei 72.00

Sursa alimentare MRG MS60, 12V – 5A, 60W, Carcasa metalica C540

Descriere

Denumire articol: Sursa alimentare MRG MS60, 12V – 5A, 60W, Carcasa metalica C540

Descriere: Descriere: Sursa in comutatie 12V – 5A pentru camere supraveghere cu protectie la supratensiune si scurtcircuit. Este utlizat preponderent pentru sistemele de supraveghere video. Are doua iesiri de 12V curent continuu pe cele doua cai de iesire un V- cu un V+ este prima iesire iar cea dea doua cale de iesire este al doilea V- cu al doilea V+. Sursa contine un potentiometru reglabil care va ajuta sa ajustati tensiunea. Atentie! Nu legati in serie iesirile pe 12V pentru ca veti obtine un voltaj de 24V. Acesta va duce la arderea camerelor de supraveghere. Sursa trebuie legata din o borna V+ si V- cu pastrarea polaritatii la camere.   Specificatii: Marca: MRG Model: S60 Versiune: M Material: Metal Dimensiuni: 160 x 100 x 40 mm Tensiune de intrare: 110/220 V +- 15% Tensiune de iesire: 12 V – 5 A Putere: 60 W Racire: Naturala Numar maxim consumatori: 2 Sisteme protectie: Supratensiune, Scurtcircuit Pachetul Contine: 1x Sursa alimentare 12V – 5A 1x Cutie/Ambalaj prezentare  

Comandati online produsul Sursa alimentare MRG MS60, 12V – 5A, 60W, Carcasa metalica C540 din magazinul partener si beneficiati de transport rapid si livrare gratuită in toata tara!
Acest produs face parte din categoria: Video, Audio & Foto > Supraveghere Video > Alarme si Accesorii .
Articolul Sursa alimentare MRG MS60, 12V – 5A, 60W, Carcasa metalica C540 a fost publicat spre vanzare in data de 2022-02-09 14:15:18 UTC.
Informatiile legate de pret si disponibilitatea stocului se poate verifica direct pe site-ul partenerului nostru, Techstar.ro.
Produsul Sursa alimentare MRG MS60, 12V – 5A, 60W, Carcasa metalica C540 detine in platforma noastră codul: tech-13652.

Descopera toate produsele magazinului partener Techstar.ro.

Despre magazinul partener Techstar:

Techstar: Un Magazin Online de Încredere
În lumea modernă a tehnologiei, în care totul evoluează rapid, este vital să avem un partener de încredere care să ne ofere cele mai recente și eficiente produse electronice. Techstar, un magazin online proeminent, vine în întâmpinarea nevoilor consumatorilor din România cu o ofertă variată și atractivă.

Magazinul online Techstar comercializează o gamă largă de produse electronice, dintre care se evidențiază camerele video DVR, GPS-urile auto și smartwatch-urile. Dar asta nu este tot! În mod constant, echipa Techstar lucrează la extinderea ofertei, adăugând produse și categorii noi pe site. Dacă sunteți în căutare de varietate și inovație, este locul potrivit.

Pentru cei care sunt preocupați de costuri, Techstar oferă transport gratuit pentru comenzi ce depășesc suma de 200 RON. Mai mult decât atât, pentru a asigura satisfacția totală a clienților și pentru a elimina orice dubiu, magazinul permite verificarea coletului înainte de a efectua plata.

Pentru aceia care sunt în căutare de oferte, secțiunea de resigilate este perfectă. Aici, puteți găsi produse la prețuri mult mai avantajoase. De asemenea, nu uitați să vizitați paginile de „cele mai vândute produse” și „noutăți”, unde puteți descoperi care sunt produsele preferate de clienți, dar și cele mai recente aparitii în materie de electronice și gadget-uri.

Techstar nu face compromisuri în ceea ce privește calitatea. Deși comercializează atât produse de la brand-uri cunoscute, cât și de la brand-uri mai puțin cunoscute în România, fiecare articol este selectat cu atenție pentru a satisface nevoile clienților.

În concluzie, fie că sunteți un entuziast al tehnologiei sau pur și simplu doriți să faceți o achiziție necesară, Techstar este locul ideal pentru a găsi produsele potrivite.

Notă:
Informațiile și prețurile de pe site-ul nostru provin de la magazinele partenere și sunt menite să informeze, deci pot conține erori ocazionale. Descrieri și imagini ale produselor sunt orientative, iar unele accesorii pot să nu fie incluse in pachetul standard. Detaliile produselor, ca prețul, imaginea sau descrierea, pot fi actualizate de către platformele partenere fără notificări anterioare.
Qualmedia.ro nu se face responsabil pentru posibile inexactități.
Vrem să subliniem că echipa Qualmedia.ro acordă importanță corectitudinii informațiilor din această platformă sau de pe pagina produsului și se străduiește să le mențină actualizate. Diferențele dintre informațiile afișate și realitate pot surveni doar dacă producătorul sau partenerul schimbă specificațiile produsului fără să ne notifice.

Informații suplimentare

Magazin