Solutie anti-aderenta apa pentru parbriz Q11 ceramic
Solutie anti-aderenta apa pentru parbriz Q11 ceramic, efect hidrofob, 300 ml

lei 50.00

lei 50.00

Spre Magazin>>

Solutie anti-aderenta apa pentru parbriz Q11 ceramic, efect hidrofob, 300 ml

lei 50.00

Solutie anti-aderenta apa pentru parbriz Q11 ceramic, efect hidrofob, 300 ml

Descriere

Denumire articol: Solutie anti-aderenta apa pentru parbriz Q11 ceramic, efect hidrofob, 300 ml

Descriere: Descriere O formulă specială nanoparticulo-hidrofilă bazată pe dioxid de siliciu care asigură scurgerea apei de pe parbriz si de pe geamurile laterale ,  în timp ce conduceți cu o viteza de peste 60 km / h. Apa se scurge ușor de pe ferestre sub influența impulsului de aer, ceea ce îmbunătățește vizibilitatea. Pelicula invizibila Nano Ceramic Q11 este un mijloc de curățare a suprafețelor de sticlă cu nanoparticule speciale, care permit apei de pe suprafețele protejate să se scurgă ușor și rapid, astfel încât să devină mult mai sigur în condiții de ploaie extremă. Apa nu intră în contact cu sticla, alunecand doar la suprafață. Acoperirea funcționează la peste 60 km / h. Sticla este, de asemenea, protejată împotriva murdăriei și se facilitează semnificativ curățarea. Formula nanoceramică  contine  dioxid de siliciu, ceea ce crește durata de timp in care solutia  rămâne pe sticlă, ceea ce face ca produsul să dureze mai mult. Protejează parbrizul de poluarea cu praf și murdărie. Vara ajută la îndepărtarea insectelor de la ferestre si  iarna, facilitează curățarea cu ajutorul racletei de  gheață.    Specificatii Tehnice Utilizare Uz casnic Destinat pentru Parbriz Tip produs Solutie intretinere auto Beneficii Curatare si intretinere

Comandati online produsul Solutie anti-aderenta apa pentru parbriz Q11 ceramic, efect hidrofob, 300 ml din magazinul partener si beneficiati de transport rapid si livrare gratuită in toata tara!
Acest produs face parte din categoria: Auto – Moto > Accesorii Auto exterior – interior > Accesorii Auto Exterioare .
Articolul Solutie anti-aderenta apa pentru parbriz Q11 ceramic, efect hidrofob, 300 ml a fost publicat spre vanzare in data de 2022-02-09 14:15:29 UTC.
Informatiile legate de pret si disponibilitatea stocului se poate verifica direct pe site-ul partenerului nostru, Techstar.ro.
Produsul Solutie anti-aderenta apa pentru parbriz Q11 ceramic, efect hidrofob, 300 ml detine in platforma noastră codul: tech-16535.

Descopera toate produsele magazinului partener Techstar.ro.

Despre magazinul partener Techstar:

Techstar: Un Magazin Online de Încredere
În lumea modernă a tehnologiei, în care totul evoluează rapid, este vital să avem un partener de încredere care să ne ofere cele mai recente și eficiente produse electronice. Techstar, un magazin online proeminent, vine în întâmpinarea nevoilor consumatorilor din România cu o ofertă variată și atractivă.

Magazinul online Techstar comercializează o gamă largă de produse electronice, dintre care se evidențiază camerele video DVR, GPS-urile auto și smartwatch-urile. Dar asta nu este tot! În mod constant, echipa Techstar lucrează la extinderea ofertei, adăugând produse și categorii noi pe site. Dacă sunteți în căutare de varietate și inovație, este locul potrivit.

Pentru cei care sunt preocupați de costuri, Techstar oferă transport gratuit pentru comenzi ce depășesc suma de 200 RON. Mai mult decât atât, pentru a asigura satisfacția totală a clienților și pentru a elimina orice dubiu, magazinul permite verificarea coletului înainte de a efectua plata.

Pentru aceia care sunt în căutare de oferte, secțiunea de resigilate este perfectă. Aici, puteți găsi produse la prețuri mult mai avantajoase. De asemenea, nu uitați să vizitați paginile de „cele mai vândute produse” și „noutăți”, unde puteți descoperi care sunt produsele preferate de clienți, dar și cele mai recente aparitii în materie de electronice și gadget-uri.

Techstar nu face compromisuri în ceea ce privește calitatea. Deși comercializează atât produse de la brand-uri cunoscute, cât și de la brand-uri mai puțin cunoscute în România, fiecare articol este selectat cu atenție pentru a satisface nevoile clienților.

În concluzie, fie că sunteți un entuziast al tehnologiei sau pur și simplu doriți să faceți o achiziție necesară, Techstar este locul ideal pentru a găsi produsele potrivite.

Notă:
Informațiile și prețurile de pe site-ul nostru provin de la magazinele partenere și sunt menite să informeze, deci pot conține erori ocazionale. Descrieri și imagini ale produselor sunt orientative, iar unele accesorii pot să nu fie incluse in pachetul standard. Detaliile produselor, ca prețul, imaginea sau descrierea, pot fi actualizate de către platformele partenere fără notificări anterioare.
Qualmedia.ro nu se face responsabil pentru posibile inexactități.
Vrem să subliniem că echipa Qualmedia.ro acordă importanță corectitudinii informațiilor din această platformă sau de pe pagina produsului și se străduiește să le mențină actualizate. Diferențele dintre informațiile afișate și realitate pot surveni doar dacă producătorul sau partenerul schimbă specificațiile produsului fără să ne notifice.

Informații suplimentare

Magazin