Set De 3 Cutii pentru Depozitarea Bijuteriilor Tip Carte „Butterfly” – WZ4217

lei 79.00

Set De 3 Cutii pentru Depozitarea Bijuteriilor Tip Carte „Butterfly” – WZ4217

Denumire articol: Set De 3 Cutii pentru Depozitarea Bijuteriilor Tip Carte „Butterfly” – WZ4217

Descriere: Set De 3 Cutii pentru Depozitarea Bijuteriilor Tip Carte „Butterfly” – WZ4217 Set trei cutii depozitare Se potrivesc unui decor elegant Desen stilizat cu fluturi   Set de cutii pentru depozitarea bijuteriilor precum si a altor obiecte. Interiorul este de tip monovolum astfel ca pot fi acomodate accesorii de dimensiuni diferite. Pot fi cu usurinta deghizate intre carti, in biblioteca. Realizate din material lemnos si invelite cu autocolant sintetic. Dimensiuni: 29cm X 24cm X 7cm, 25cm X 20cm X 6cm, 22cm X 16cm X 5cm.

Comandati online produsul Set De 3 Cutii pentru Depozitarea Bijuteriilor Tip Carte „Butterfly” – WZ4217 din magazinul partener si beneficiati de transport rapid si livrare gratuită in toata tara!
Acest produs face parte din categoria: Fashion & Accesorii > Cutii Depozitare Accesorii > Casete Bijuterii .
Articolul Set De 3 Cutii pentru Depozitarea Bijuteriilor Tip Carte „Butterfly” – WZ4217 a fost publicat spre vanzare in data de 2022-02-24 23:41:42 UTC.
Informatiile legate de pret si disponibilitatea stocului se poate verifica direct pe site-ul partenerului nostru, Techstar.ro.
Produsul Set De 3 Cutii pentru Depozitarea Bijuteriilor Tip Carte „Butterfly” – WZ4217 detine in platforma noastră codul: tech-16997.

Descopera toate produsele magazinului partener Techstar.ro.

Despre magazinul partener Techstar:

Techstar: Un Magazin Online de Încredere
În lumea modernă a tehnologiei, în care totul evoluează rapid, este vital să avem un partener de încredere care să ne ofere cele mai recente și eficiente produse electronice. Techstar, un magazin online proeminent, vine în întâmpinarea nevoilor consumatorilor din România cu o ofertă variată și atractivă.

Magazinul online Techstar comercializează o gamă largă de produse electronice, dintre care se evidențiază camerele video DVR, GPS-urile auto și smartwatch-urile. Dar asta nu este tot! În mod constant, echipa Techstar lucrează la extinderea ofertei, adăugând produse și categorii noi pe site. Dacă sunteți în căutare de varietate și inovație, este locul potrivit.

Pentru cei care sunt preocupați de costuri, Techstar oferă transport gratuit pentru comenzi ce depășesc suma de 200 RON. Mai mult decât atât, pentru a asigura satisfacția totală a clienților și pentru a elimina orice dubiu, magazinul permite verificarea coletului înainte de a efectua plata.

Pentru aceia care sunt în căutare de oferte, secțiunea de resigilate este perfectă. Aici, puteți găsi produse la prețuri mult mai avantajoase. De asemenea, nu uitați să vizitați paginile de „cele mai vândute produse” și „noutăți”, unde puteți descoperi care sunt produsele preferate de clienți, dar și cele mai recente aparitii în materie de electronice și gadget-uri.

Techstar nu face compromisuri în ceea ce privește calitatea. Deși comercializează atât produse de la brand-uri cunoscute, cât și de la brand-uri mai puțin cunoscute în România, fiecare articol este selectat cu atenție pentru a satisface nevoile clienților.

În concluzie, fie că sunteți un entuziast al tehnologiei sau pur și simplu doriți să faceți o achiziție necesară, Techstar este locul ideal pentru a găsi produsele potrivite.

Notă:
Informațiile și prețurile de pe site-ul nostru provin de la magazinele partenere și sunt menite să informeze, deci pot conține erori ocazionale. Descrieri și imagini ale produselor sunt orientative, iar unele accesorii pot să nu fie incluse in pachetul standard. Detaliile produselor, ca prețul, imaginea sau descrierea, pot fi actualizate de către platformele partenere fără notificări anterioare.
Qualmedia.ro nu se face responsabil pentru posibile inexactități.
Vrem să subliniem că echipa Qualmedia.ro acordă importanță corectitudinii informațiilor din această platformă sau de pe pagina produsului și se străduiește să le mențină actualizate. Diferențele dintre informațiile afișate și realitate pot surveni doar dacă producătorul sau partenerul schimbă specificațiile produsului fără să ne notifice.

Magazin