Senzor Apa si Inundatie Techstar® TYSQ02
Senzor Apa si Inundatie Techstar® TYSQ02, Smart, Wireless, Tugo Smart, Smart Home, Autonomie Mare

lei 99.98

lei 99.98

Spre Magazin>>

Senzor Apa si Inundatie Techstar® TYSQ02, Smart, Wireless, Tugo Smart, Smart Home, Autonomie Mare

lei 99.98

Senzor Apa si Inundatie Techstar® TYSQ02, Smart, Wireless, Tugo Smart, Smart Home, Autonomie Mare

SKU: tech-16421 Categorie:

Descriere

Denumire articol: Senzor Apa si Inundatie Techstar® TYSQ02, Smart, Wireless, Tugo Smart, Smart Home, Autonomie Mare

Descriere: Detectie in timp real – Un senzor de imersie a apei care poate detecta scurgerile de apa in mediul inconjurator in timp real. Atunci cand este detectata imersiunea apei, detectorul va trimite un semnal de alarma catre gazda si va raporta informatiile pe telefonul mobil al utilizatorului. Cand nivelul apei in punctul de detectie ajunge la 0,4 mm, senzorul de patrundere a apei va raporta starea apei. Legatura de scena – Scena de securitate prestabilita este realizata prin intermediul APP-ului mobil. Odata ce nivelul de apa monitorizat atinge inaltimea prestabilita, alarma va fi declansata de la distanta. Cand se atinge nivelul de apa de avertizare timpurie, poarta de legatura va trimite o alarma locala sonora si luminoasa, iar telefonul mobil va primi memento-ul APP push pentru a va anunta la timp, iar telefonul mobil poate inchide iesirea de apa prin supapa electromagnetica de la distanta Noua detectie – Adoptati un modul de detectie avansat, detectarea corpului de apa in timp real. Atunci cand apa stagnanta curge peste cei doi poli ai sondei, un mesaj de alarma va fi trimis imediat la gateway. Lunga durata de viata a bateriei, memento de baterie scazuta – Bateria poate furniza energie timp de 1 an (daca memento-ul este de 20 de ori pe zi), iar bateria este prea mica pentru a trimite prompt o notificare de alarmaAplicatie multiscena – Detectorul de scurgeri de apa poate functiona in mod normal in case, hoteluri, magazine, birouri si apartamente. Protejati fiecare moment. Specificatii: Dimensiunea produsului: 54*54*34mm Capacitatea bateriei: 3V CR123A *1(nu este inclusa) Interfata de incarcare: DC5V-1A (Micro USB) Metoda de conectare: WiFi(2.4G) Temperatura de lucru: -10°C-+55°C Material: PC Suport de sistem: l0S8.0/Android4.0 si mai sus Numele aplicatiei: Smart Life/TUYA

Comandati online produsul Senzor Apa si Inundatie Techstar® TYSQ02, Smart, Wireless, Tugo Smart, Smart Home, Autonomie Mare din magazinul partener si beneficiati de transport rapid si livrare gratuită in toata tara!
Acest produs face parte din categoria: Iluminat & Electronice .
Articolul Senzor Apa si Inundatie Techstar® TYSQ02, Smart, Wireless, Tugo Smart, Smart Home, Autonomie Mare a fost publicat spre vanzare in data de 2022-02-09 14:15:29 UTC.
Informatiile legate de pret si disponibilitatea stocului se poate verifica direct pe site-ul partenerului nostru, Techstar.ro.
Produsul Senzor Apa si Inundatie Techstar® TYSQ02, Smart, Wireless, Tugo Smart, Smart Home, Autonomie Mare detine in platforma noastră codul: tech-16421.

Descopera toate produsele magazinului partener Techstar.ro.

Despre magazinul partener Techstar:

Techstar: Un Magazin Online de Încredere
În lumea modernă a tehnologiei, în care totul evoluează rapid, este vital să avem un partener de încredere care să ne ofere cele mai recente și eficiente produse electronice. Techstar, un magazin online proeminent, vine în întâmpinarea nevoilor consumatorilor din România cu o ofertă variată și atractivă.

Magazinul online Techstar comercializează o gamă largă de produse electronice, dintre care se evidențiază camerele video DVR, GPS-urile auto și smartwatch-urile. Dar asta nu este tot! În mod constant, echipa Techstar lucrează la extinderea ofertei, adăugând produse și categorii noi pe site. Dacă sunteți în căutare de varietate și inovație, este locul potrivit.

Pentru cei care sunt preocupați de costuri, Techstar oferă transport gratuit pentru comenzi ce depășesc suma de 200 RON. Mai mult decât atât, pentru a asigura satisfacția totală a clienților și pentru a elimina orice dubiu, magazinul permite verificarea coletului înainte de a efectua plata.

Pentru aceia care sunt în căutare de oferte, secțiunea de resigilate este perfectă. Aici, puteți găsi produse la prețuri mult mai avantajoase. De asemenea, nu uitați să vizitați paginile de „cele mai vândute produse” și „noutăți”, unde puteți descoperi care sunt produsele preferate de clienți, dar și cele mai recente aparitii în materie de electronice și gadget-uri.

Techstar nu face compromisuri în ceea ce privește calitatea. Deși comercializează atât produse de la brand-uri cunoscute, cât și de la brand-uri mai puțin cunoscute în România, fiecare articol este selectat cu atenție pentru a satisface nevoile clienților.

În concluzie, fie că sunteți un entuziast al tehnologiei sau pur și simplu doriți să faceți o achiziție necesară, Techstar este locul ideal pentru a găsi produsele potrivite.

Notă:
Informațiile și prețurile de pe site-ul nostru provin de la magazinele partenere și sunt menite să informeze, deci pot conține erori ocazionale. Descrieri și imagini ale produselor sunt orientative, iar unele accesorii pot să nu fie incluse in pachetul standard. Detaliile produselor, ca prețul, imaginea sau descrierea, pot fi actualizate de către platformele partenere fără notificări anterioare.
Qualmedia.ro nu se face responsabil pentru posibile inexactități.
Vrem să subliniem că echipa Qualmedia.ro acordă importanță corectitudinii informațiilor din această platformă sau de pe pagina produsului și se străduiește să le mențină actualizate. Diferențele dintre informațiile afișate și realitate pot surveni doar dacă producătorul sau partenerul schimbă specificațiile produsului fără să ne notifice.

Informații suplimentare

Magazin