Resigilat Camera Video Auto DVR Techstar® H3 Pro Ultra HD 4K, Procesor 96660, Display 3 inch IPS, GPS Logger, WiFi Android & iOS

lei 519.98

Resigilat Camera Video Auto DVR Techstar® H3 Pro Ultra HD 4K, Procesor 96660, Display 3 inch IPS, GPS Logger, WiFi Android & iOS

Denumire articol: Resigilat Camera Video Auto DVR Techstar® H3 Pro Ultra HD 4K, Procesor 96660, Display 3 inch IPS, GPS Logger, WiFi Android & iOS

Descriere: Procesor CPU de ultima generatie: Novatek 96660 cu Senzor OV4689 Ecran Display de 3 inch IPS 640*480 Camera Foto de 12.0 MP Unghi de filmare 170° Wide Angle 6G Lens Filmare 4K Ultra HD, 2880×2160 @24fps, 2K 2560×1440@30fps, 1080P 1920×1080@60fps, 1080 1920×1080@30fps Format fisiere: Video H.264 MP4, Fotografiere JPG Capacitate memorie: Suporta card MicroSD de la 4GB la 128GB TF Functii standard: WDR – inregistreaza o imagine mult mai clara pe intuneric Detectia miscarii – aparatul are senzori de detectie al miscarii, astfel, cand este in standby va porni automat la detectarea miscarii G Sensor – in caz de accident, senzorul gravitational va bloca instant filmarea pe card Cycle Recording – inregistreaza ciclic, permite stergerea automata a clipurilor vechi Audio Recording – inregistreaza cu sunet. aceasta functie poate fi comutata ON/OFF Auto Power ON/OFF – se opreste automat si porneste automat o data cu oprirea si ponirea masinii Parking Monitor – impreuna cu senzorul de miscare, monitorizeaza masina in timpul parcarii. Functii speciale: WiFi – control prin aplicatie cu WiFi, controlabil atat de pe Android cat si de iPhone GPS Logger – poti inregistra traseul parcurs pe harta si vizualiza pe aplicatie sau de la PC Suport prindere cu magnet – (Snap holder) se conecteaza sau deconteaza foarte ajutor. Nu necesita invartire sau prindere cu doua maine. Doar apropie camera de suport si aceasta se va prinde si aseza automat.

Comandati online produsul Resigilat Camera Video Auto DVR Techstar® H3 Pro Ultra HD 4K, Procesor 96660, Display 3 inch IPS, GPS Logger, WiFi Android & iOS din magazinul partener si beneficiati de transport rapid si livrare gratuită in toata tara!
Acest produs face parte din categoria: Auto – Moto > Electronica auto > Camere Video Auto DVR > Camere Video Auto DVR 4K .
Articolul Resigilat Camera Video Auto DVR Techstar® H3 Pro Ultra HD 4K, Procesor 96660, Display 3 inch IPS, GPS Logger, WiFi Android & iOS a fost publicat spre vanzare in data de 2023-05-05 01:59:13 UTC.
Informatiile legate de pret si disponibilitatea stocului se poate verifica direct pe site-ul partenerului nostru, Techstar.ro.
Produsul Resigilat Camera Video Auto DVR Techstar® H3 Pro Ultra HD 4K, Procesor 96660, Display 3 inch IPS, GPS Logger, WiFi Android & iOS detine in platforma noastră codul: tech-20139.

Descopera toate produsele magazinului partener Techstar.ro.

Despre magazinul partener Techstar:

Techstar: Un Magazin Online de Încredere
În lumea modernă a tehnologiei, în care totul evoluează rapid, este vital să avem un partener de încredere care să ne ofere cele mai recente și eficiente produse electronice. Techstar, un magazin online proeminent, vine în întâmpinarea nevoilor consumatorilor din România cu o ofertă variată și atractivă.

Magazinul online Techstar comercializează o gamă largă de produse electronice, dintre care se evidențiază camerele video DVR, GPS-urile auto și smartwatch-urile. Dar asta nu este tot! În mod constant, echipa Techstar lucrează la extinderea ofertei, adăugând produse și categorii noi pe site. Dacă sunteți în căutare de varietate și inovație, este locul potrivit.

Pentru cei care sunt preocupați de costuri, Techstar oferă transport gratuit pentru comenzi ce depășesc suma de 200 RON. Mai mult decât atât, pentru a asigura satisfacția totală a clienților și pentru a elimina orice dubiu, magazinul permite verificarea coletului înainte de a efectua plata.

Pentru aceia care sunt în căutare de oferte, secțiunea de resigilate este perfectă. Aici, puteți găsi produse la prețuri mult mai avantajoase. De asemenea, nu uitați să vizitați paginile de „cele mai vândute produse” și „noutăți”, unde puteți descoperi care sunt produsele preferate de clienți, dar și cele mai recente aparitii în materie de electronice și gadget-uri.

Techstar nu face compromisuri în ceea ce privește calitatea. Deși comercializează atât produse de la brand-uri cunoscute, cât și de la brand-uri mai puțin cunoscute în România, fiecare articol este selectat cu atenție pentru a satisface nevoile clienților.

În concluzie, fie că sunteți un entuziast al tehnologiei sau pur și simplu doriți să faceți o achiziție necesară, Techstar este locul ideal pentru a găsi produsele potrivite.

Notă:
Informațiile și prețurile de pe site-ul nostru provin de la magazinele partenere și sunt menite să informeze, deci pot conține erori ocazionale. Descrieri și imagini ale produselor sunt orientative, iar unele accesorii pot să nu fie incluse in pachetul standard. Detaliile produselor, ca prețul, imaginea sau descrierea, pot fi actualizate de către platformele partenere fără notificări anterioare.
Qualmedia.ro nu se face responsabil pentru posibile inexactități.
Vrem să subliniem că echipa Qualmedia.ro acordă importanță corectitudinii informațiilor din această platformă sau de pe pagina produsului și se străduiește să le mențină actualizate. Diferențele dintre informațiile afișate și realitate pot surveni doar dacă producătorul sau partenerul schimbă specificațiile produsului fără să ne notifice.

Magazin