Priza Programabila Techstar® KT3100
Priza Programabila Techstar® KT3100, Digital Timer, Priza Intrerupator, 230V, 16A, Programabila Timp/Temperatura, Termostat, Senzor Temperatura (3m)

lei 129.98

lei 129.98

Spre Magazin>>

Priza Programabila Techstar® KT3100, Digital Timer, Priza Intrerupator, 230V, 16A, Programabila Timp/Temperatura, Termostat, Senzor Temperatura (3m)

lei 129.98

Priza Programabila Techstar® KT3100, Digital Timer, Priza Intrerupator, 230V, 16A, Programabila Timp/Temperatura, Termostat, Senzor Temperatura (3m)

Descriere

Denumire articol: Priza Programabila Techstar® KT3100, Digital Timer, Priza Intrerupator, 230V, 16A, Programabila Timp/Temperatura, Termostat, Senzor Temperatura (3m)

Descriere: Smart pentru a controla temperatura sau alte dispozitive. Utilizat pe scara larga pentru mat de incalzire, homebrew, sera, acvariu, acvacultura etc. Caracteristici: Cronometrare inteligenta. Deschidere temporizata, inchidere temporizata si intrerupator temporizat. Interval de temporizare: interval: 0-99 ore 59 minute, precizie de temporizare: MAX 10 minute. Controler de temperatura inteligent. Prin setarea temperaturii de pornire si de oprire, aceasta priza va comuta automat modurile de incalzire si racire si va controla functionarea echipamentului de incalzire/racire. Afisaj LCD mare. Afisajul LCD este capabil sa afiseze mai usor modul de control al temperaturii ,temperatura de pornire si de oprire. Functia de corectie a temperaturii, functia de protectie impotriva blocarii ecranului, functia de memorie: toate setarile curente vor fi salvate dupa oprirea alimentarii. Parametrii tehnici: Tensiune 110V AC 60Hz Sarcina maxima: 16A Interval de temperatura: -40~120°C Precizie: +/- 1% Poate functiona in trei moduri: 1. Mod refrigerare–-Temperatura de pornire > Temperatura de oprire 2. Modul incalzire–-Temperatura de pornire < Temperatura de oprire 3. Modul temporizare F01-F04 F01 Mod de temporizare a ciclului, Intervalul de deschidere si inchidere. F02 Mod de activare cu numaratoare inversa, Iesirea este pornita dupa timpul setat. F03 Mod de activare cu numaratoare inversa, Iesirea este oprita dupa timpul setat. F04 Mod de activare cu numaratoare inversa, intarziat (timp de pornire) ON, Dupa pornire intarziata ( Timp de oprire )OFF, Opriti timpul pentru a termina numaratoarea inversa. Circuit deschis (sau mai putin de -40°C), pe primul rand al ecranului clipeste afisajul ''E1'', -40~-45°C, afisaj -40°C Scurtcircuit( sau mai mult de 120°C), primul rand al ecranului clipeste displaty ''E2'', 121-129°C, afisaj 120°C Comandati online produsul Priza Programabila Techstar® KT3100, Digital Timer, Priza Intrerupator, 230V, 16A, Programabila Timp/Temperatura, Termostat, Senzor Temperatura (3m) din magazinul partener si beneficiati de transport rapid si livrare gratuită in toata tara! Acest produs face parte din categoria: Iluminat & Electronice > Termostate si Actuatoare .
Articolul Priza Programabila Techstar® KT3100, Digital Timer, Priza Intrerupator, 230V, 16A, Programabila Timp/Temperatura, Termostat, Senzor Temperatura (3m) a fost publicat spre vanzare in data de 2022-02-09 14:15:29 UTC.
Informatiile legate de pret si disponibilitatea stocului se poate verifica direct pe site-ul partenerului nostru, Techstar.ro.
Produsul Priza Programabila Techstar® KT3100, Digital Timer, Priza Intrerupator, 230V, 16A, Programabila Timp/Temperatura, Termostat, Senzor Temperatura (3m) detine in platforma noastră codul: tech-16424.

Descopera toate produsele magazinului partener Techstar.ro.

Despre magazinul partener Techstar:

Techstar: Un Magazin Online de Încredere
În lumea modernă a tehnologiei, în care totul evoluează rapid, este vital să avem un partener de încredere care să ne ofere cele mai recente și eficiente produse electronice. Techstar, un magazin online proeminent, vine în întâmpinarea nevoilor consumatorilor din România cu o ofertă variată și atractivă.

Magazinul online Techstar comercializează o gamă largă de produse electronice, dintre care se evidențiază camerele video DVR, GPS-urile auto și smartwatch-urile. Dar asta nu este tot! În mod constant, echipa Techstar lucrează la extinderea ofertei, adăugând produse și categorii noi pe site. Dacă sunteți în căutare de varietate și inovație, este locul potrivit.

Pentru cei care sunt preocupați de costuri, Techstar oferă transport gratuit pentru comenzi ce depășesc suma de 200 RON. Mai mult decât atât, pentru a asigura satisfacția totală a clienților și pentru a elimina orice dubiu, magazinul permite verificarea coletului înainte de a efectua plata.

Pentru aceia care sunt în căutare de oferte, secțiunea de resigilate este perfectă. Aici, puteți găsi produse la prețuri mult mai avantajoase. De asemenea, nu uitați să vizitați paginile de „cele mai vândute produse” și „noutăți”, unde puteți descoperi care sunt produsele preferate de clienți, dar și cele mai recente aparitii în materie de electronice și gadget-uri.

Techstar nu face compromisuri în ceea ce privește calitatea. Deși comercializează atât produse de la brand-uri cunoscute, cât și de la brand-uri mai puțin cunoscute în România, fiecare articol este selectat cu atenție pentru a satisface nevoile clienților.

În concluzie, fie că sunteți un entuziast al tehnologiei sau pur și simplu doriți să faceți o achiziție necesară, Techstar este locul ideal pentru a găsi produsele potrivite.

Notă:
Informațiile și prețurile de pe site-ul nostru provin de la magazinele partenere și sunt menite să informeze, deci pot conține erori ocazionale. Descrieri și imagini ale produselor sunt orientative, iar unele accesorii pot să nu fie incluse in pachetul standard. Detaliile produselor, ca prețul, imaginea sau descrierea, pot fi actualizate de către platformele partenere fără notificări anterioare.
Qualmedia.ro nu se face responsabil pentru posibile inexactități.
Vrem să subliniem că echipa Qualmedia.ro acordă importanță corectitudinii informațiilor din această platformă sau de pe pagina produsului și se străduiește să le mențină actualizate. Diferențele dintre informațiile afișate și realitate pot surveni doar dacă producătorul sau partenerul schimbă specificațiile produsului fără să ne notifice.

Informații suplimentare

Magazin