Pandant rotund din argint 925 Pomul Vietii cu pietricele albe de cubic zirconia
Pandant rotund din argint 925 Pomul Vietii cu pietricele albe de cubic zirconia

lei 79.99

lei 79.99

Spre Magazin>>

Pandant rotund din argint 925 Pomul Vietii cu pietricele albe de cubic zirconia

lei 79.99

Pandant rotund din argint 925 Pomul Vietii cu pietricele albe de cubic zirconia

SKU: shopik-E18051 Categorie:

Descriere

Denumire produs: Pandant rotund din argint 925 Pomul Vietii cu pietricele albe de cubic zirconia

Descriere: Bijuteria se va livra in saculet de cadou oferit gratuit. Bijuteriile sunt verificate si certificate ANPC. Poza din galerie cu colier din argint este de prezentare Diametru pandant 2 cm

Comanda online din magazinul partener si poti beneficia de transport rapid si livrare gratuită in toata tara!
Acest produs face parte din categoria: BIJUTERII.
Informatiile legate de pret si disponibilitatea stocului se verifica direct pe site-ul partenerului nostru, Shopika.ro.
Partenerul nostru a pus la vanzare produsul Pandant rotund din argint 925 Pomul Vietii cu pietricele albe de cubic zirconia in data de: 2023-01-22 21:00:58 UTC.
Produsul: Pandant rotund din argint 925 Pomul Vietii cu pietricele albe de cubic zirconia este indentificat(ă) după codul: shopik-GE801VDI.

Descopera toate produsele magazinului partener Shopika.ro.

Despre magazinul partener:

Shopika.ro este un site de comerț electronic popular din România, care oferă o gamă largă de produse la prețuri competitive. Magazinul online oferă o experiență de cumpărare ușoară și convenabilă, cu o navigare intuitivă și o categorizare clară a produselor.

Shopika.ro oferă o varietate de produse, inclusiv haine, încălțăminte, accesorii de modă, produse de frumusețe și multe altele. Fiecare produs este descris detaliat, cu imagini clare și specificații complete, astfel încât clienții să poată face o alegere informată.

Pe lângă o gamă largă de produse, Shopika.ro oferă și opțiuni de plată sigure și convenabile, inclusiv plata prin card bancar, transfer bancar și plata la livrare. Site-ul oferă, de asemenea, livrare rapidă și fiabilă la adresa dorită a clientului.

Shopika.ro se distinge prin serviciile excelente de suport client, care sunt disponibile non-stop pentru a ajuta clienții cu orice întrebări sau probleme. Echipa de suport este profesionistă și eficientă, iar clienții pot obține ajutor rapid și precis prin intermediul chat-ului sau al serviciului de e-mail.

În concluzie, Shopika.ro este un magazin online de încredere și accesibil, care oferă o gamă largă de produse la prețuri competitive și servicii de suport excelente. Dacă sunteți în căutarea unei experiențe de cumpărare ușoare și convenabile, Shopika.ro este una dintre cele mai bune opțiuni din România.

Notă:

Qualmedia.ro este o platformă de intermedire a comerțului electronic, dedicată produselor pentru doamne, prezentând o gamă largă de produse la prețuri competitive. Prețurile și informațiile prezentate pe site sunt furnizate de către magazinele partenere și au un caracter informativ.
Este important de menționat că descrierile produselor, inclusiv imaginile, pot include accesorii care nu sunt întotdeauna incluse în pachetul de bază și pot fi actualizate fără notificări prealabile. Echipa Qualmedia înțelege importanța informațiilor prezentate pe site și face eforturi constante pentru a le menține actualizate.
Cu toate acestea, este posibil ca informațiile aferente produsului să difere în cazul în care producătorul sau partenerul efectuează modificări specificațiilor fără a ne notifica în prealabil. Qualmedia.ro nu își asumă responsabilitatea pentru eventualele erori sau informații neactualizate.
Prin urmare, clienții sunt încurajați să verifice informațiile cu atenție înainte de a finaliza o achiziție și să contacteze echipa de suport în caz de neclarități sau întrebări.

Informații suplimentare

Brand

Magazin