Lampa De Cap
Lampa De Cap, Lanterna Pentru Cap, Heavy Duty, Full Metal, Lanterna Cap LED Cu Lupa, P70

lei 174.99

lei 174.99

Spre Magazin>>

Lampa De Cap, Lanterna Pentru Cap, Heavy Duty, Full Metal, Lanterna Cap LED Cu Lupa, P70

lei 174.99

Lampa De Cap, Lanterna Pentru Cap, Heavy Duty, Full Metal, Lanterna Cap LED Cu Lupa, P70

Descriere

Denumire articol: Lampa De Cap, Lanterna Pentru Cap, Heavy Duty, Full Metal, Lanterna Cap LED Cu Lupa, P70

Descriere: Lanterna pentru cap heavy duty. Lanterna este echipata cu leduri foarte puternice si o lupa pentru amplificarea luminii. Lanterna dispune de porturi usb pentru incarcare, aceasta este fabricata din materiale de cea mai buna calitate. Avand functie de zoom si fiind rezistenta la apa, o face cel mai bun partener atunci cand ai nevoie. Lumina lanternei ajunge pana la 250m. Ledurile acesteia fiin P70. O putere de 1000lm si 7 h de functionare de la full la 0%. Zoom-ul lanternei este de 120 de grade. Ideala pentru pescuit, drumetii, camping, reparatii neasteptate la autovehicul.

Comandati online produsul Lampa De Cap, Lanterna Pentru Cap, Heavy Duty, Full Metal, Lanterna Cap LED Cu Lupa, P70 din magazinul partener si beneficiati de transport rapid si livrare gratuită in toata tara!
Acest produs face parte din categoria: Iluminat & Electronice > Corpuri de iluminat exterior > Lanterne .
Articolul Lampa De Cap, Lanterna Pentru Cap, Heavy Duty, Full Metal, Lanterna Cap LED Cu Lupa, P70 a fost publicat spre vanzare in data de 2022-02-09 14:15:30 UTC.
Informatiile legate de pret si disponibilitatea stocului se poate verifica direct pe site-ul partenerului nostru, Techstar.ro.
Produsul Lampa De Cap, Lanterna Pentru Cap, Heavy Duty, Full Metal, Lanterna Cap LED Cu Lupa, P70 detine in platforma noastră codul: tech-16742.

Descopera toate produsele magazinului partener Techstar.ro.

Despre magazinul partener Techstar:

Techstar: Un Magazin Online de Încredere
În lumea modernă a tehnologiei, în care totul evoluează rapid, este vital să avem un partener de încredere care să ne ofere cele mai recente și eficiente produse electronice. Techstar, un magazin online proeminent, vine în întâmpinarea nevoilor consumatorilor din România cu o ofertă variată și atractivă.

Magazinul online Techstar comercializează o gamă largă de produse electronice, dintre care se evidențiază camerele video DVR, GPS-urile auto și smartwatch-urile. Dar asta nu este tot! În mod constant, echipa Techstar lucrează la extinderea ofertei, adăugând produse și categorii noi pe site. Dacă sunteți în căutare de varietate și inovație, este locul potrivit.

Pentru cei care sunt preocupați de costuri, Techstar oferă transport gratuit pentru comenzi ce depășesc suma de 200 RON. Mai mult decât atât, pentru a asigura satisfacția totală a clienților și pentru a elimina orice dubiu, magazinul permite verificarea coletului înainte de a efectua plata.

Pentru aceia care sunt în căutare de oferte, secțiunea de resigilate este perfectă. Aici, puteți găsi produse la prețuri mult mai avantajoase. De asemenea, nu uitați să vizitați paginile de „cele mai vândute produse” și „noutăți”, unde puteți descoperi care sunt produsele preferate de clienți, dar și cele mai recente aparitii în materie de electronice și gadget-uri.

Techstar nu face compromisuri în ceea ce privește calitatea. Deși comercializează atât produse de la brand-uri cunoscute, cât și de la brand-uri mai puțin cunoscute în România, fiecare articol este selectat cu atenție pentru a satisface nevoile clienților.

În concluzie, fie că sunteți un entuziast al tehnologiei sau pur și simplu doriți să faceți o achiziție necesară, Techstar este locul ideal pentru a găsi produsele potrivite.

Notă:
Informațiile și prețurile de pe site-ul nostru provin de la magazinele partenere și sunt menite să informeze, deci pot conține erori ocazionale. Descrieri și imagini ale produselor sunt orientative, iar unele accesorii pot să nu fie incluse in pachetul standard. Detaliile produselor, ca prețul, imaginea sau descrierea, pot fi actualizate de către platformele partenere fără notificări anterioare.
Qualmedia.ro nu se face responsabil pentru posibile inexactități.
Vrem să subliniem că echipa Qualmedia.ro acordă importanță corectitudinii informațiilor din această platformă sau de pe pagina produsului și se străduiește să le mențină actualizate. Diferențele dintre informațiile afișate și realitate pot surveni doar dacă producătorul sau partenerul schimbă specificațiile produsului fără să ne notifice.

Informații suplimentare

Magazin