Kit securitate, sonerie inteligenta WiFi, Tuya, Smart Life, 2xsenzor miscare, 2xsenzor magnetic si telecomanda

lei 379.90

Kit securitate, sonerie inteligenta WiFi, Tuya, Smart Life, 2xsenzor miscare, 2xsenzor magnetic si telecomanda

SKU: tech-20319 Categorie:

Denumire articol: Kit securitate, sonerie inteligenta WiFi, Tuya, Smart Life, 2xsenzor miscare, 2xsenzor magnetic si telecomanda

Descriere: Kit securitate, sonerie inteligenta WiFi, Tuya, Smart Life, detector miscare, senzor magnetic si telecomanda Descriere 1 x Sonerie inteligenta WiFi ce se poate conecta cu senzori de miscare sau magnetici si utilizeaza aplicatiile Tuya, Smart Life. Imperecherea se face in aplicatie 2 x Senzor miscare magnetic pentru geamuri si usi, compatibil cu HUB-ul WiFi 2 x Senzor miscare IR pentru interior, compatibil cu HUB-ul WiFi 2 x Telecomanda pentru armare/dezarmare de la distanta, compatibila HUB-ul WiFi Aceasta sonerie/ HUB-ul WiFi se poate transforma intr-un adevarat sistem antifurt. Aceasta poate fi conectat la o multitudine de senzorii din interiorul si exteriorul casei, fie ei de miscare sau magnetici. De exemplu, daca un senzor de miscare este declansat, soneria va emite un sunet specific pentru a va instiinta ca o persoana este in zona. In acelasi timp veti primi alarma si pe telefon. Sonerie inteligenta WiFi se poate conecta cu aplicatia Tuya, SmartLife si prin intermediul acestora puteti controla liber senzorul PIR, camerele de supraveghere, senzorii de la ferestre sau usi, sirena si multe altele asemenea. Senzorul de miscare magnetic va ajuta sa protejati usile si ferestrele de musafirii nepoftiti. Trebuie doar sa montati cele doua dispozitive pe usa sau fereastra si apoi atunci cand acestea se deschid, o alerta va fi trimisa catre telefonul mobil. Senzorul de miscare IR este un senzor care detecteaza miscarile si este destinat pentru a fi utilizat in interior.

Comandati online produsul Kit securitate, sonerie inteligenta WiFi, Tuya, Smart Life, 2xsenzor miscare, 2xsenzor magnetic si telecomanda din magazinul partener si beneficiati de transport rapid si livrare gratuită in toata tara!
Acest produs face parte din categoria: Iluminat & Electronice > Smart Home .
Articolul Kit securitate, sonerie inteligenta WiFi, Tuya, Smart Life, 2xsenzor miscare, 2xsenzor magnetic si telecomanda a fost publicat spre vanzare in data de 2023-05-27 01:44:59 UTC.
Informatiile legate de pret si disponibilitatea stocului se poate verifica direct pe site-ul partenerului nostru, Techstar.ro.
Produsul Kit securitate, sonerie inteligenta WiFi, Tuya, Smart Life, 2xsenzor miscare, 2xsenzor magnetic si telecomanda detine in platforma noastră codul: tech-20319.

Descopera toate produsele magazinului partener Techstar.ro.

Despre magazinul partener Techstar:

Techstar: Un Magazin Online de Încredere
În lumea modernă a tehnologiei, în care totul evoluează rapid, este vital să avem un partener de încredere care să ne ofere cele mai recente și eficiente produse electronice. Techstar, un magazin online proeminent, vine în întâmpinarea nevoilor consumatorilor din România cu o ofertă variată și atractivă.

Magazinul online Techstar comercializează o gamă largă de produse electronice, dintre care se evidențiază camerele video DVR, GPS-urile auto și smartwatch-urile. Dar asta nu este tot! În mod constant, echipa Techstar lucrează la extinderea ofertei, adăugând produse și categorii noi pe site. Dacă sunteți în căutare de varietate și inovație, este locul potrivit.

Pentru cei care sunt preocupați de costuri, Techstar oferă transport gratuit pentru comenzi ce depășesc suma de 200 RON. Mai mult decât atât, pentru a asigura satisfacția totală a clienților și pentru a elimina orice dubiu, magazinul permite verificarea coletului înainte de a efectua plata.

Pentru aceia care sunt în căutare de oferte, secțiunea de resigilate este perfectă. Aici, puteți găsi produse la prețuri mult mai avantajoase. De asemenea, nu uitați să vizitați paginile de „cele mai vândute produse” și „noutăți”, unde puteți descoperi care sunt produsele preferate de clienți, dar și cele mai recente aparitii în materie de electronice și gadget-uri.

Techstar nu face compromisuri în ceea ce privește calitatea. Deși comercializează atât produse de la brand-uri cunoscute, cât și de la brand-uri mai puțin cunoscute în România, fiecare articol este selectat cu atenție pentru a satisface nevoile clienților.

În concluzie, fie că sunteți un entuziast al tehnologiei sau pur și simplu doriți să faceți o achiziție necesară, Techstar este locul ideal pentru a găsi produsele potrivite.

Notă:
Informațiile și prețurile de pe site-ul nostru provin de la magazinele partenere și sunt menite să informeze, deci pot conține erori ocazionale. Descrieri și imagini ale produselor sunt orientative, iar unele accesorii pot să nu fie incluse in pachetul standard. Detaliile produselor, ca prețul, imaginea sau descrierea, pot fi actualizate de către platformele partenere fără notificări anterioare.
Qualmedia.ro nu se face responsabil pentru posibile inexactități.
Vrem să subliniem că echipa Qualmedia.ro acordă importanță corectitudinii informațiilor din această platformă sau de pe pagina produsului și se străduiește să le mențină actualizate. Diferențele dintre informațiile afișate și realitate pot surveni doar dacă producătorul sau partenerul schimbă specificațiile produsului fără să ne notifice.

Magazin