Interfata diagnoza auto 4U® VAG Dual K+CAN pentru vw
Interfata diagnoza auto 4U® VAG Dual K+CAN pentru vw, audi, skoda in limba Engleza si Romana

lei 199.00

lei 199.00

Spre Magazin>>

Interfata diagnoza auto 4U® VAG Dual K+CAN pentru vw, audi, skoda in limba Engleza si Romana

lei 199.00

Interfata diagnoza auto 4U® VAG Dual K+CAN pentru vw, audi, skoda in limba Engleza si Romana

Descriere

Denumire articol: Interfata diagnoza auto 4U® VAG Dual K+CAN pentru vw, audi, skoda in limba Engleza si Romana

Descriere: Descriere Atentie! Nu suporta update software!CIP ATMEGA162 + FTDI232 + L9637D + 16V8B +MCP 2515+MCP 2551 (FULL CIP)Acest tester este destinat exclusiv autoturismelor din grupul VAG: VW AUDI SKODA SEAT fabricate pana in anul 2018 (inclusiv).Aceasta are meniul in limba romana, codurile sunt interpretate si prezentate in limba romana.Numarul de coduri de defect a fost actualizat, s-a adaugat un meniu special pentru VW LT,Imbunatatiri majore ale firmware-ului si ale protocoluluiUDS, rezolvand problemele versiunilor precedente.Ce poate realiza acest tester auto:- Long coding si adaptari componente- SRI reset, partial sau complet;- verificarea instalatiei electrice (senzori defecti )- deblocare piston, schimb placute sau discuri frana fata/spate;- montare tempomat;- montare volan multifunctional- schimbare calculator coloana de volan daca e cazul- schimbare si codare orice modul de pe masina;- montare TPMS la O2 – G5;- montare xenon OEM si aftermarket pe far cu lupa;- suporta codurile de acces securizate formate din 6 caractere;- optimizare pentru low-level timing;- citire KM stocati in EDC16 si unele EDC15 (diesel);- recodare pentru remedierea pornirii greoaie la cald;- adaptare chei si telecomenzi;- recodari pentru centralele electrice: activare DRL- Comming/Leaving home – activarea celui de al 2-lea stop ceata O2);- activare cornering- stingere proiectoare pe faza lunga;- recodari pentru modul confort : automatic closing pentru geamuri electrice la B6 O2 G5- incuiere/descuiere usi la 15 kmh/scoaterea cheii din contact – descuiere selectiva a usilor;- teste turbina si debitmetru in mers- verificare egr si injectoare;- multe alte optiuni (etc)Sisteme de operare suportate: Windows XP, 7, 8, 8.1, Vista, 10(32 sau 64 biti) .Pachetul cuprinde:- Interfata VAG COM 20.4.2 FULL Activa Engleza + Romana- CD  VCDS Engleza 20.4.2  

Comandati online produsul Interfata diagnoza auto 4U® VAG Dual K+CAN pentru vw, audi, skoda in limba Engleza si Romana din magazinul partener si beneficiati de transport rapid si livrare gratuită in toata tara!
Acest produs face parte din categoria: Auto – Moto > Reparatii si Echipamente Auto > Testere Diagnoza Auto > Testere Auto Dedicate .
Articolul Interfata diagnoza auto 4U® VAG Dual K+CAN pentru vw, audi, skoda in limba Engleza si Romana a fost publicat spre vanzare in data de 2022-02-09 14:15:21 UTC.
Informatiile legate de pret si disponibilitatea stocului se poate verifica direct pe site-ul partenerului nostru, Techstar.ro.
Produsul Interfata diagnoza auto 4U® VAG Dual K+CAN pentru vw, audi, skoda in limba Engleza si Romana detine in platforma noastră codul: tech-14264.

Descopera toate produsele magazinului partener Techstar.ro.

Despre magazinul partener Techstar:

Techstar: Un Magazin Online de Încredere
În lumea modernă a tehnologiei, în care totul evoluează rapid, este vital să avem un partener de încredere care să ne ofere cele mai recente și eficiente produse electronice. Techstar, un magazin online proeminent, vine în întâmpinarea nevoilor consumatorilor din România cu o ofertă variată și atractivă.

Magazinul online Techstar comercializează o gamă largă de produse electronice, dintre care se evidențiază camerele video DVR, GPS-urile auto și smartwatch-urile. Dar asta nu este tot! În mod constant, echipa Techstar lucrează la extinderea ofertei, adăugând produse și categorii noi pe site. Dacă sunteți în căutare de varietate și inovație, este locul potrivit.

Pentru cei care sunt preocupați de costuri, Techstar oferă transport gratuit pentru comenzi ce depășesc suma de 200 RON. Mai mult decât atât, pentru a asigura satisfacția totală a clienților și pentru a elimina orice dubiu, magazinul permite verificarea coletului înainte de a efectua plata.

Pentru aceia care sunt în căutare de oferte, secțiunea de resigilate este perfectă. Aici, puteți găsi produse la prețuri mult mai avantajoase. De asemenea, nu uitați să vizitați paginile de „cele mai vândute produse” și „noutăți”, unde puteți descoperi care sunt produsele preferate de clienți, dar și cele mai recente aparitii în materie de electronice și gadget-uri.

Techstar nu face compromisuri în ceea ce privește calitatea. Deși comercializează atât produse de la brand-uri cunoscute, cât și de la brand-uri mai puțin cunoscute în România, fiecare articol este selectat cu atenție pentru a satisface nevoile clienților.

În concluzie, fie că sunteți un entuziast al tehnologiei sau pur și simplu doriți să faceți o achiziție necesară, Techstar este locul ideal pentru a găsi produsele potrivite.

Notă:
Informațiile și prețurile de pe site-ul nostru provin de la magazinele partenere și sunt menite să informeze, deci pot conține erori ocazionale. Descrieri și imagini ale produselor sunt orientative, iar unele accesorii pot să nu fie incluse in pachetul standard. Detaliile produselor, ca prețul, imaginea sau descrierea, pot fi actualizate de către platformele partenere fără notificări anterioare.
Qualmedia.ro nu se face responsabil pentru posibile inexactități.
Vrem să subliniem că echipa Qualmedia.ro acordă importanță corectitudinii informațiilor din această platformă sau de pe pagina produsului și se străduiește să le mențină actualizate. Diferențele dintre informațiile afișate și realitate pot surveni doar dacă producătorul sau partenerul schimbă specificațiile produsului fără să ne notifice.

Informații suplimentare

Magazin