Instrument de scanare si diagnosticare auto, KONNWEI KW902, Mini ELM327, Bluetooth 5.0, OBD2, Compatibil Cu Android si Windows PC, Negru

lei 99.98

Instrument de scanare si diagnosticare auto, KONNWEI KW902, Mini ELM327, Bluetooth 5.0, OBD2, Compatibil Cu Android si Windows PC, Negru

SKU: tech-19360 Categorie:

Denumire articol: Instrument de scanare si diagnosticare auto, KONNWEI KW902, Mini ELM327, Bluetooth 5.0, OBD2, Compatibil Cu Android si Windows PC, Negru

Descriere: Instrumentul de scanare si diagnosticare auto, KONNWEI KW902 este un adaptor mic care se conecteaza la portul OBD al vehiculului prin Bluetooth. Se conectează la PC-ul cu Windows si dispozitivele cu Android prin procedurile de diagnosticare asociate. Făcând aceste operații simple, veți putea:Măsurați consumul de combustibil. Afișa performanța de funcționare în timp real a mașinii, cum ar fi impulsul, viteza vehiculului, presiunea uleiului, temperatura lichidului de răcire, sarcina motorului, presiunea galeriei de admisie, poziția clapetei de accelerație, valorile senzorilor de oxigen, temperatura de admisie a aerului și multe altele.Opriți MIL (motor de verificare a semnalului).Descărcați date pe medii externe într-o varietate de formate pentru imprimare ulterioară. Înregistrați diferiți parametri, afișați grafice în timp real și multe altele. efectuați o mașină completă de diagnosticare computerizată și chiar pentru a corecta defecțiuni minore fără a apela la stațiile de service.Funcții:1. Citiți codurile de diagnosticare a erorilor, atât generice, cât și specifice producătorului, și afișați semnificația acestora (peste 3000 de definiții de coduri generice în baza de date).2. Ștergeți codurile de defecțiune și dezactivați indicatorul luminos (luminos „Verificați motorul”) 3. Afișați datele curente ale senzorului, inclusiv: turația motorului, valoarea de încărcare calculată, temperatura lichidului de răcire, starea sistemului de alimentare cu combustibil, viteza vehiculului, reglarea combustibilului pe termen scurt, pe termen lung Compensarea combustibilului, Presiunea galeriei de admisie, Avansarea temporizării, Temperatura aerului admis, Debitul de aer, Poziția absolută a clapetei de accelerație, Tensiunile senzorului de oxigen/ajustările combustibilului asociate pe termen scurt, Starea sistemului de alimentare cu combustibil.Cum să setați conectarea Bluetooth: versiunea BLE 5.0 cu mod dublu:Pentru utilizatorii de Android: Ecran de pornire  Accesați pagina de setări  Selectați parola V-LINK. Implicit este „1234”  Dispozitiv asociat  Rulați aplicația Asociere  Accesați aplicația Asociere Setare adaptor OBD II  Alegeți tipul de conexiune > Bluetooth  Alegeți dispozitivul Bluetooth > Aplicația V-LINK  Output Torque Rulați complet  aplicația Torque  Conectat  Conținut pachet: 1 x KW902 Scaner OBD Bluetooth 1 x Manual de utilizare în limba engleză

Comandati online produsul Instrument de scanare si diagnosticare auto, KONNWEI KW902, Mini ELM327, Bluetooth 5.0, OBD2, Compatibil Cu Android si Windows PC, Negru din magazinul partener si beneficiati de transport rapid si livrare gratuită in toata tara!
Acest produs face parte din categoria: Auto – Moto .
Articolul Instrument de scanare si diagnosticare auto, KONNWEI KW902, Mini ELM327, Bluetooth 5.0, OBD2, Compatibil Cu Android si Windows PC, Negru a fost publicat spre vanzare in data de 2023-03-10 01:15:40 UTC.
Informatiile legate de pret si disponibilitatea stocului se poate verifica direct pe site-ul partenerului nostru, Techstar.ro.
Produsul Instrument de scanare si diagnosticare auto, KONNWEI KW902, Mini ELM327, Bluetooth 5.0, OBD2, Compatibil Cu Android si Windows PC, Negru detine in platforma noastră codul: tech-19360.

Descopera toate produsele magazinului partener Techstar.ro.

Despre magazinul partener Techstar:

Techstar: Un Magazin Online de Încredere
În lumea modernă a tehnologiei, în care totul evoluează rapid, este vital să avem un partener de încredere care să ne ofere cele mai recente și eficiente produse electronice. Techstar, un magazin online proeminent, vine în întâmpinarea nevoilor consumatorilor din România cu o ofertă variată și atractivă.

Magazinul online Techstar comercializează o gamă largă de produse electronice, dintre care se evidențiază camerele video DVR, GPS-urile auto și smartwatch-urile. Dar asta nu este tot! În mod constant, echipa Techstar lucrează la extinderea ofertei, adăugând produse și categorii noi pe site. Dacă sunteți în căutare de varietate și inovație, este locul potrivit.

Pentru cei care sunt preocupați de costuri, Techstar oferă transport gratuit pentru comenzi ce depășesc suma de 200 RON. Mai mult decât atât, pentru a asigura satisfacția totală a clienților și pentru a elimina orice dubiu, magazinul permite verificarea coletului înainte de a efectua plata.

Pentru aceia care sunt în căutare de oferte, secțiunea de resigilate este perfectă. Aici, puteți găsi produse la prețuri mult mai avantajoase. De asemenea, nu uitați să vizitați paginile de „cele mai vândute produse” și „noutăți”, unde puteți descoperi care sunt produsele preferate de clienți, dar și cele mai recente aparitii în materie de electronice și gadget-uri.

Techstar nu face compromisuri în ceea ce privește calitatea. Deși comercializează atât produse de la brand-uri cunoscute, cât și de la brand-uri mai puțin cunoscute în România, fiecare articol este selectat cu atenție pentru a satisface nevoile clienților.

În concluzie, fie că sunteți un entuziast al tehnologiei sau pur și simplu doriți să faceți o achiziție necesară, Techstar este locul ideal pentru a găsi produsele potrivite.

Notă:
Informațiile și prețurile de pe site-ul nostru provin de la magazinele partenere și sunt menite să informeze, deci pot conține erori ocazionale. Descrieri și imagini ale produselor sunt orientative, iar unele accesorii pot să nu fie incluse in pachetul standard. Detaliile produselor, ca prețul, imaginea sau descrierea, pot fi actualizate de către platformele partenere fără notificări anterioare.
Qualmedia.ro nu se face responsabil pentru posibile inexactități.
Vrem să subliniem că echipa Qualmedia.ro acordă importanță corectitudinii informațiilor din această platformă sau de pe pagina produsului și se străduiește să le mențină actualizate. Diferențele dintre informațiile afișate și realitate pot surveni doar dacă producătorul sau partenerul schimbă specificațiile produsului fără să ne notifice.

Magazin