Hape Aragaz Cu Ventilator
Hape Aragaz Cu Ventilator

lei 166.99

lei 166.99

Spre Flanco >>

Hape Aragaz Cu Ventilator

lei 166.99

Hape Aragaz Cu Ventilator

SKU: fla-178829 Categorie:

Descriere

Denumire articol: Hape Aragaz Cu Ventilator

Hape Aragaz Cu Ventilator | Flanco.ro

Comandă online produsul Hape Aragaz Cu Ventilator din magazinul partener și beneficiază de transport rapid și livrare gratuită în toată țara! Acest produs face parte din categoria: Jocuri pentru copii.
Articolul Hape Aragaz Cu Ventilator a fost publicat spre vânzare în data de 2023-08-29 07:33:44 UTC.
Informațiile legate de preț și disponibilitatea stocului se pot verifica direct pe site-ul partenerului nostru, Flanco.ro.
Produsul Hape Aragaz Cu Ventilator deține în platforma noastră codul: fla-178829.

Despre magazinul partener Flanco:

Când vorbim despre piața electro-IT din România, un nume se evidențiază fără îndoială: Flanco. Astăzi, este recunoscut drept cel mai dinamic retailer din acest segment. Cu 156 de magazine deschise în 112 orașe, cifra sa de afaceri și prezenta puternică online îl plasează în topul preferințelor consumatorilor. Însă, ce înseamnă cu adevărat Flanco pentru români?

Flanco: O istorie de trei decenii

Pentru a înțelege cine este Flanco astăzi, trebuie să aruncăm o privire în urmă, spre anul 1994. De atunci și până acum, peste 5.000.000 de familii au ales să cumpere de la acest retailer.

Această cifră nu reprezintă doar produse vândute, ci înseamnă încredere, relații construite pe termen lung și, cel mai important, zâmbete aduse pe chipurile a milioane de români. Fiecare client care a trecut pragul unui magazin Flanco sau a accesat site-ul său online nu reprezintă doar o tranzacție, ci o părticică din povestea de succes a brandului.

De-a lungul anilor, pe lângă creșterea și expansiunea sa, misiunea Flanco a rămas aceeași. Ei doresc să faciliteze experiența cumpărăturilor, să îndrume consumatorii în această lume complexă și în constantă schimbare a tehnologiei.

Prin expertiza lor, consumatorii pot alege ceea ce li se potrivește cel mai bine, ceea ce au cu adevărat nevoie.

Valorile care definesc Flanco

Fiind o companie 100% românească, Flanco se mândrește cu valorile care definesc spiritul românesc: creativitatea, adaptabilitatea, spiritul competitiv și capacitatea de a realiza lucruri mărețe cu resurse limitate.

Acestea sunt bornele care au ghidat compania de-a lungul timpului și care continuă să o inspire.

De peste trei decenii, Flanco s-a menținut ca un simbol al excelenței în retailul românesc, și, nu în ultimul rând, ca un ambasador al valorilor și spiritului național. Flanco nu este doar un retailer, ci parte din istoria și cultura României.

În concluzie, atunci când alegem Flanco, nu alegem doar un produs sau un serviciu. Alegem tradiția, calitatea și încrederea într-un brand 100% românesc care, de aproape 30 de ani, se străduiește să ofere ce e mai bun pentru fiecare client.

Pentru tine, pentru mine, pentru noi toți.

Notă:
Informațiile și prețurile de pe site-ul nostru provin de la magazinele partenere și sunt menite să informeze, deci pot conține erori ocazionale. Descrieri și imagini ale produselor sunt orientative, iar unele accesorii pot să nu fie incluse in pachetul standard.

Detaliile produselor, ca prețul, imaginea sau descrierea, pot fi actualizate de către platformele partenere fără notificări anterioare.
Qualmedia.ro nu se face responsabil pentru posibile inexactități.
Vrem să subliniem că echipa Qualmedia.ro acordă importanță corectitudinii informațiilor din această platformă sau de pe pagina produsului și se străduiește să le mențină actualizate.

Diferențele dintre informațiile afișate și realitate pot surveni doar dacă producătorul sau partenerul schimbă specificațiile produsului fără să ne notifice.

Informații suplimentare

Brand

Magazin