GPS Tracker Techstar® TK905
GPS Tracker Techstar® TK905, Localizare LBS+GPS, Microfon, SIM, 6 Luni Istoric Date, Conexiune prin Date Mobile, 5000mAh

lei 374.98

lei 374.98

Spre Magazin>>

GPS Tracker Techstar® TK905, Localizare LBS+GPS, Microfon, SIM, 6 Luni Istoric Date, Conexiune prin Date Mobile, 5000mAh

lei 374.98

GPS Tracker Techstar® TK905, Localizare LBS+GPS, Microfon, SIM, 6 Luni Istoric Date, Conexiune prin Date Mobile, 5000mAh

Descriere

Denumire articol: GPS Tracker Techstar® TK905, Localizare LBS+GPS, Microfon, SIM, 6 Luni Istoric Date, Conexiune prin Date Mobile, 5000mAh

Descriere: Dispozitivul de localizare Techstar® TK905 permite pozitionarea pe harta cu ajutorul tehnologiei duble GPS + LBS: Daca semnalul GPS este bun, dispozitivul va localiza prin satelit, daca nu, dispozitivul va localiza prin intermediul serviciului GSM si a tehnologiei LBS! Localizarea GPS, ofera o precizie de 5-10 metri, iar in modul de localizare LBS are precizia intre 100 si 1000 de metri! Baterie generoasa si rezistenta – pana la 60 de zile de utilizare continua. Tehnologie Duala de localizare. Dispozitivul se bazeaza tehnologia moderna: GPS + LBS   Tehnologia LBS – Pozitia obtinuta de la cel mai apropiat turn GSM Tehnologia GPS – Pozitionare Globala prin Satelit – Cea mai precisa tehnologie de monitorizare a locatiei, cu marja de eroare de numai cativa metrii.  Cartela SIM – Trakerul functioneaza cu cartela SIM in orice retea 2G + Date Mobile Date Mobile GPRS – Dispozitivul se foloseste de conexiunea de date mobile a cartelei pentru a transmiterea informatiilor audio, locatia, viteza deplasare, loguri etc Acumulator de inalta capacitate – 5000mAh – Pana la 60 de zile de utilizare si 120 Zile in Standby   Jurnal Activitate – Memoreaza datele din ultimile 6 luni pe platforma WEB sau pe Aplicatia Mobila. Datele privind locatia, traseul si viteza de deplasare sunt automat salvate. Serviciul WEB este un serviciu terta, si poate presupune costuri suplimentare* Alarme si Alerte- Dispozitivul va poate alerta pentru: Perimetru Depasit Baterie Descarcata Viteza Depasita Soc mecanic Alerta miscare Funtie GeoFence – Gard Virtual – Esti imediat alertat daca dispozitivul paraseste perimentrul stabilit. O functie ideala pentru copii, batrani, autoturism personal sau de flota, animale de companie etc. Aplicatie WEB si Mobila cu integrare Google Maps, vezi datele in timp real si salveaza istoricul pentru ultimile 6 luni. Suport Magnetic – Prindere magnetica cu ajutor celor 5 magneti incastrati  Monitor vocal de la distanță: Efectuați un apel catre numarul SIM din dispozitiv, iar acesta va va prelua apelul automat si veti putea monitoriza vocea din jurul dispozitivului! Specificatii tehnice: Retea: GSM/GPRS GSM/GPRS modul: MTK Banda: 2G 850/900/1800/1900 MHz GPS chip: NXP Dimensiuni: 90 x 74 x 25 mm (3.54 x 2.91 x 0.98 in) GPS acuratete: 5 – 50 metrii Acumulator: 5000mAh Incarcare:  5 V  Greutate: 168 grams Umiditate: 5%–95% 

Comandati online produsul GPS Tracker Techstar® TK905, Localizare LBS+GPS, Microfon, SIM, 6 Luni Istoric Date, Conexiune prin Date Mobile, 5000mAh din magazinul partener si beneficiati de transport rapid si livrare gratuită in toata tara!
Acest produs face parte din categoria: Auto – Moto > Accesorii Auto exterior – interior > Accesorii Auto Interioare .
Articolul GPS Tracker Techstar® TK905, Localizare LBS+GPS, Microfon, SIM, 6 Luni Istoric Date, Conexiune prin Date Mobile, 5000mAh a fost publicat spre vanzare in data de 2022-02-09 14:15:14 UTC.
Informatiile legate de pret si disponibilitatea stocului se poate verifica direct pe site-ul partenerului nostru, Techstar.ro.
Produsul GPS Tracker Techstar® TK905, Localizare LBS+GPS, Microfon, SIM, 6 Luni Istoric Date, Conexiune prin Date Mobile, 5000mAh detine in platforma noastră codul: tech-12447.

Descopera toate produsele magazinului partener Techstar.ro.

Despre magazinul partener Techstar:

Techstar: Un Magazin Online de Încredere
În lumea modernă a tehnologiei, în care totul evoluează rapid, este vital să avem un partener de încredere care să ne ofere cele mai recente și eficiente produse electronice. Techstar, un magazin online proeminent, vine în întâmpinarea nevoilor consumatorilor din România cu o ofertă variată și atractivă.

Magazinul online Techstar comercializează o gamă largă de produse electronice, dintre care se evidențiază camerele video DVR, GPS-urile auto și smartwatch-urile. Dar asta nu este tot! În mod constant, echipa Techstar lucrează la extinderea ofertei, adăugând produse și categorii noi pe site. Dacă sunteți în căutare de varietate și inovație, este locul potrivit.

Pentru cei care sunt preocupați de costuri, Techstar oferă transport gratuit pentru comenzi ce depășesc suma de 200 RON. Mai mult decât atât, pentru a asigura satisfacția totală a clienților și pentru a elimina orice dubiu, magazinul permite verificarea coletului înainte de a efectua plata.

Pentru aceia care sunt în căutare de oferte, secțiunea de resigilate este perfectă. Aici, puteți găsi produse la prețuri mult mai avantajoase. De asemenea, nu uitați să vizitați paginile de „cele mai vândute produse” și „noutăți”, unde puteți descoperi care sunt produsele preferate de clienți, dar și cele mai recente aparitii în materie de electronice și gadget-uri.

Techstar nu face compromisuri în ceea ce privește calitatea. Deși comercializează atât produse de la brand-uri cunoscute, cât și de la brand-uri mai puțin cunoscute în România, fiecare articol este selectat cu atenție pentru a satisface nevoile clienților.

În concluzie, fie că sunteți un entuziast al tehnologiei sau pur și simplu doriți să faceți o achiziție necesară, Techstar este locul ideal pentru a găsi produsele potrivite.

Notă:
Informațiile și prețurile de pe site-ul nostru provin de la magazinele partenere și sunt menite să informeze, deci pot conține erori ocazionale. Descrieri și imagini ale produselor sunt orientative, iar unele accesorii pot să nu fie incluse in pachetul standard. Detaliile produselor, ca prețul, imaginea sau descrierea, pot fi actualizate de către platformele partenere fără notificări anterioare.
Qualmedia.ro nu se face responsabil pentru posibile inexactități.
Vrem să subliniem că echipa Qualmedia.ro acordă importanță corectitudinii informațiilor din această platformă sau de pe pagina produsului și se străduiește să le mențină actualizate. Diferențele dintre informațiile afișate și realitate pot surveni doar dacă producătorul sau partenerul schimbă specificațiile produsului fără să ne notifice.

Informații suplimentare

Magazin