Diagnoza Vgate VLinker BM
Diagnoza Vgate VLinker BM, BMW, BimmerCode, Resetari, Live Data, Regenerare DPF, Control Flaps, ASD, Programare

lei 269.98

lei 269.98

Spre Magazin>>

Diagnoza Vgate VLinker BM, BMW, BimmerCode, Resetari, Live Data, Regenerare DPF, Control Flaps, ASD, Programare

lei 269.98

Diagnoza Vgate VLinker BM, BMW, BimmerCode, Resetari, Live Data, Regenerare DPF, Control Flaps, ASD, Programare

SKU: tech-9884 Categorie:

Descriere

Denumire articol: Diagnoza Vgate VLinker BM, BMW, BimmerCode, Resetari, Live Data, Regenerare DPF, Control Flaps, ASD, Programare

Descriere: Stare in timp real: Afiseaza la timp consumul de combustibil si alte informatii de conducere, reduce costurile masiniiMonitorizare Date: inregistrati kilometrajul de conducere, consumul de combustibil, costurile de ulei, viteza medie, consumul mediu de combustibil, costurile de timp si asa mai departeEvaluare stil de conducere: grad de consum de combustibil, grad de conducere si alte evaluari multipleAvertisment auto: Temperatura ridicata a apei, conducere la oboseala, avertizare de viteza si asa mai departe, mecanismul de avertizare multipla asigura siguranta dvs.Examinarea vehiculului: o examinare pentru masina iubita, prin vizualizarea codului de eroare, va poate anunta de pericolului ascuns din timpRaportul auto simplu si usor de inteles: ofera o varietate de moduri de afisare a informatiilor despre vehicule grafice, digitale, bazate pe text, inclusiv functia de afisare HUD nocturna, cadran analogic vizual si alt mod de afisare intuitivUSART Data Buffer: Permite un buffer de pana la 2K bytes, si o latime a benzii de 230,4Kbps. Acest lucru permite un trafic mai rapid, mai precis si cu mai multe date.Protocol de transmisie TP – Permite o conetiune wireless securizataMod Economisire Baterie – Dispozitivul are un cosum de doar 51mA in functiune si numai 3mA in Standby + Functie automata de intrare in Standby cand sesizeaza ca masina este oprita. Compatibilitate: Compatibil cu orice aplicatie terta. Poti folosi aplicatia favorita cu Vgate VLinker. Dispozitivul este complet compatibil cu ELM327 si ELM329Proiectat sa reziste: Dispozitivul are integrat protectii pentru voltaj scazut sau ridicat, tensiune slaba sau ridicata, temperatura Versiunea PROFESIONALA a lui iCAR PRO: Special conceput pentru a permite codarea tip inchlong coding inch si transmiterea datelor mari catre autoturism Parametrii: Bluetooth OS Compatibil: Android Voltage operare: 9V~36V Curent Operare: 51mA Curent Stand-By: 3mA Temperatura de operare: -40℃~85℃ Umiditate:

Comandati online produsul Diagnoza Vgate VLinker BM, BMW, BimmerCode, Resetari, Live Data, Regenerare DPF, Control Flaps, ASD, Programare din magazinul partener si beneficiati de transport rapid si livrare gratuită in toata tara!
Acest produs face parte din categoria: Auto – Moto .
Articolul Diagnoza Vgate VLinker BM, BMW, BimmerCode, Resetari, Live Data, Regenerare DPF, Control Flaps, ASD, Programare a fost publicat spre vanzare in data de 2020-12-29 22:37:58 UTC.
Informatiile legate de pret si disponibilitatea stocului se poate verifica direct pe site-ul partenerului nostru, Techstar.ro.
Produsul Diagnoza Vgate VLinker BM, BMW, BimmerCode, Resetari, Live Data, Regenerare DPF, Control Flaps, ASD, Programare detine in platforma noastră codul: tech-9884.

Descopera toate produsele magazinului partener Techstar.ro.

Despre magazinul partener Techstar:

Techstar: Un Magazin Online de Încredere
În lumea modernă a tehnologiei, în care totul evoluează rapid, este vital să avem un partener de încredere care să ne ofere cele mai recente și eficiente produse electronice. Techstar, un magazin online proeminent, vine în întâmpinarea nevoilor consumatorilor din România cu o ofertă variată și atractivă.

Magazinul online Techstar comercializează o gamă largă de produse electronice, dintre care se evidențiază camerele video DVR, GPS-urile auto și smartwatch-urile. Dar asta nu este tot! În mod constant, echipa Techstar lucrează la extinderea ofertei, adăugând produse și categorii noi pe site. Dacă sunteți în căutare de varietate și inovație, este locul potrivit.

Pentru cei care sunt preocupați de costuri, Techstar oferă transport gratuit pentru comenzi ce depășesc suma de 200 RON. Mai mult decât atât, pentru a asigura satisfacția totală a clienților și pentru a elimina orice dubiu, magazinul permite verificarea coletului înainte de a efectua plata.

Pentru aceia care sunt în căutare de oferte, secțiunea de resigilate este perfectă. Aici, puteți găsi produse la prețuri mult mai avantajoase. De asemenea, nu uitați să vizitați paginile de „cele mai vândute produse” și „noutăți”, unde puteți descoperi care sunt produsele preferate de clienți, dar și cele mai recente aparitii în materie de electronice și gadget-uri.

Techstar nu face compromisuri în ceea ce privește calitatea. Deși comercializează atât produse de la brand-uri cunoscute, cât și de la brand-uri mai puțin cunoscute în România, fiecare articol este selectat cu atenție pentru a satisface nevoile clienților.

În concluzie, fie că sunteți un entuziast al tehnologiei sau pur și simplu doriți să faceți o achiziție necesară, Techstar este locul ideal pentru a găsi produsele potrivite.

Notă:
Informațiile și prețurile de pe site-ul nostru provin de la magazinele partenere și sunt menite să informeze, deci pot conține erori ocazionale. Descrieri și imagini ale produselor sunt orientative, iar unele accesorii pot să nu fie incluse in pachetul standard. Detaliile produselor, ca prețul, imaginea sau descrierea, pot fi actualizate de către platformele partenere fără notificări anterioare.
Qualmedia.ro nu se face responsabil pentru posibile inexactități.
Vrem să subliniem că echipa Qualmedia.ro acordă importanță corectitudinii informațiilor din această platformă sau de pe pagina produsului și se străduiește să le mențină actualizate. Diferențele dintre informațiile afișate și realitate pot surveni doar dacă producătorul sau partenerul schimbă specificațiile produsului fără să ne notifice.

Informații suplimentare

Magazin