Diagnoza OBD2 KONNWEI KW590
Diagnoza OBD2 KONNWEI KW590, Black, Afisare Erori si Descriere, Resetari, Live Data, ELM 327 OBDII

lei 179.98

lei 179.98

Spre Magazin>>

Diagnoza OBD2 KONNWEI KW590, Black, Afisare Erori si Descriere, Resetari, Live Data, ELM 327 OBDII

lei 179.98

Diagnoza OBD2 KONNWEI KW590, Black, Afisare Erori si Descriere, Resetari, Live Data, ELM 327 OBDII

SKU: tech-7691 Categorie:

Descriere

Denumire articol: Diagnoza OBD2 KONNWEI KW590, Black, Afisare Erori si Descriere, Resetari, Live Data, ELM 327 OBDII

Descriere: Functii principale 1. Include tastatura logică de navigare cu design unic  2. Determină cu ușurință cauza indicatorului luminos de defecțiune (MIL)  3. Oprește indicatorul luminos de defecțiune (MIL), șterge codurile și resetează monitoarele.  4. Memorie încorporată, poate stoca date de diagnosticare, îngheța cadru și coduri de eroare. Suportă redarea, puteți revizui datele stocate când sunteți acasă.  5. Afișează starea de pregătire a monitorului și I/M (referitor la emisii).  6. Preluează informații despre vehicul (VIN, CIN și CVN)  7. Meniu multilingv și definiții DTC  8. Suportă diagnosticarea raportului de imprimare prin computer.  9. Suportă 11 moduri de diagnosticare, inclusiv testul senzorului O2, testul EVAP și testul componentelor. 10. Suportă serviciul de upgrade gratuit pe durata de viață. Complet compatibil cu versiunea oficială a WINDOWS XP-WIN10.  11. Setul de cipuri folosit în KW590 are performanță mult mai rapidă, mai stabilă și mai fiabilă. Viteza de citire a codurilor sau a datelor live este de 2-3 ori mai mare decât instrumentul de scanare de același nivel! Functii: Identifica peste 3000 de coduri de eroare si le interpreteaza  Sterge codurile de eroare, si stinge becul inchcheck engine inch  Afiseaza in timp real valorile pentru senzori Afiseaza turatia motorului  Calculeaza valoarea sarcinii motorului Temperatura lichidului de racire Starea sistemului de alimentare Viteza autovehiculului  Consumumul de combustibil pe timp scurt Consumul de combustibil pe timp lung Presiunea in galeria de admisie Temperatura aerului pe admisie Presiunea aerului  Pozitia clapetei de acceleratie Presiunea combustibilului Valorile senzorilor de oxigen Descarca datele inregistrare pentru a le putea examina sau printa Debitmetru *Afiseaza orice problema ( codul de eroare cu descrierea acestuia) *Sterge erorile  Suporta toate protocoale OBD-II : 0.Automatic1.SAE J1850 PWM(41.6Kbaud)2.SAE J1850 VPW(10.4Kbaud)3.ISO9141-2(5 baud init,10.4Kbaud)4.ISO14230-4 KWP(5 baud init,10.4 Kbaud)5.ISO14230-4 KWP(fast init,10.4 Kbaud)6.ISO15765-4 CAN(11bit ID,500 Kbaud)7.ISO15765-4 CAN(29bit ID,500 Kbaud)8.ISO15765-4 CAN(11bit ID,250 Kbaud)9.ISO15765-4 CAN(29bit ID,250 Kbaud)A.SAE J1939 CAN(29bit ID,250*Kbaud)B.USER1 CAN(11*bit ID,125*Kbaud)C.USER2 CAN(11*bit ID,50*kbaud) Compatibil cu: American (USA) Standard OBD2 1996+: Chrysler, Ford, GM, Jeep etc European: Standard OBD2 2004+: Alfa Romeo , SAAB , Acura , Opel, Audi , Seat , Peugeot , Bentley , Skoda , Daewoo, Benz , Daihatsu , Land Rover, BMW , Vauxhall , Citroen, Volvo , Fiat , VW , Ford , Jaguar etc. Japanese: Standard OBD2 2006+: KIA, Isuzu, Honda , Mitsubishi, Hyundai , Dacia , Lexus , Mazda, Nissan, Subaru , Suzuki, Toyota etc Chinese: Standard OBD2 2011+

Comandati online produsul Diagnoza OBD2 KONNWEI KW590, Black, Afisare Erori si Descriere, Resetari, Live Data, ELM 327 OBDII din magazinul partener si beneficiati de transport rapid si livrare gratuită in toata tara!
Acest produs face parte din categoria: Auto – Moto .
Articolul Diagnoza OBD2 KONNWEI KW590, Black, Afisare Erori si Descriere, Resetari, Live Data, ELM 327 OBDII a fost publicat spre vanzare in data de 2022-02-09 14:15:00 UTC.
Informatiile legate de pret si disponibilitatea stocului se poate verifica direct pe site-ul partenerului nostru, Techstar.ro.
Produsul Diagnoza OBD2 KONNWEI KW590, Black, Afisare Erori si Descriere, Resetari, Live Data, ELM 327 OBDII detine in platforma noastră codul: tech-7691.

Descopera toate produsele magazinului partener Techstar.ro.

Despre magazinul partener Techstar:

Techstar: Un Magazin Online de Încredere
În lumea modernă a tehnologiei, în care totul evoluează rapid, este vital să avem un partener de încredere care să ne ofere cele mai recente și eficiente produse electronice. Techstar, un magazin online proeminent, vine în întâmpinarea nevoilor consumatorilor din România cu o ofertă variată și atractivă.

Magazinul online Techstar comercializează o gamă largă de produse electronice, dintre care se evidențiază camerele video DVR, GPS-urile auto și smartwatch-urile. Dar asta nu este tot! În mod constant, echipa Techstar lucrează la extinderea ofertei, adăugând produse și categorii noi pe site. Dacă sunteți în căutare de varietate și inovație, este locul potrivit.

Pentru cei care sunt preocupați de costuri, Techstar oferă transport gratuit pentru comenzi ce depășesc suma de 200 RON. Mai mult decât atât, pentru a asigura satisfacția totală a clienților și pentru a elimina orice dubiu, magazinul permite verificarea coletului înainte de a efectua plata.

Pentru aceia care sunt în căutare de oferte, secțiunea de resigilate este perfectă. Aici, puteți găsi produse la prețuri mult mai avantajoase. De asemenea, nu uitați să vizitați paginile de „cele mai vândute produse” și „noutăți”, unde puteți descoperi care sunt produsele preferate de clienți, dar și cele mai recente aparitii în materie de electronice și gadget-uri.

Techstar nu face compromisuri în ceea ce privește calitatea. Deși comercializează atât produse de la brand-uri cunoscute, cât și de la brand-uri mai puțin cunoscute în România, fiecare articol este selectat cu atenție pentru a satisface nevoile clienților.

În concluzie, fie că sunteți un entuziast al tehnologiei sau pur și simplu doriți să faceți o achiziție necesară, Techstar este locul ideal pentru a găsi produsele potrivite.

Notă:
Informațiile și prețurile de pe site-ul nostru provin de la magazinele partenere și sunt menite să informeze, deci pot conține erori ocazionale. Descrieri și imagini ale produselor sunt orientative, iar unele accesorii pot să nu fie incluse in pachetul standard. Detaliile produselor, ca prețul, imaginea sau descrierea, pot fi actualizate de către platformele partenere fără notificări anterioare.
Qualmedia.ro nu se face responsabil pentru posibile inexactități.
Vrem să subliniem că echipa Qualmedia.ro acordă importanță corectitudinii informațiilor din această platformă sau de pe pagina produsului și se străduiește să le mențină actualizate. Diferențele dintre informațiile afișate și realitate pot surveni doar dacă producătorul sau partenerul schimbă specificațiile produsului fără să ne notifice.

Informații suplimentare

Magazin