Diagnoza OBD2 KONNWEI KW310
Diagnoza OBD2 KONNWEI KW310, Red, Afisare Erori + Descriere, Resetari, Live Data, ELM 327 OBDII

lei 109.96

lei 109.96

Spre Magazin>>

Diagnoza OBD2 KONNWEI KW310, Red, Afisare Erori + Descriere, Resetari, Live Data, ELM 327 OBDII

lei 109.96

Diagnoza OBD2 KONNWEI KW310, Red, Afisare Erori + Descriere, Resetari, Live Data, ELM 327 OBDII

SKU: tech-9883 Categorie:

Descriere

Denumire articol: Diagnoza OBD2 KONNWEI KW310, Red, Afisare Erori + Descriere, Resetari, Live Data, ELM 327 OBDII

Descriere: Functii principale 1. Prelueaza codurile generice (P0, P2, P3 si U0), specifice producatorului (P1, P3 si U1) si codurile in asteptare2. Determina cu usurinta cauza indicatorului luminos de defectiune (MIL)3. Dezactiveaza indicatorul luminos de defectiune ( MIL), sterge codurile si reseteaza monitoarele4. Afiseaza definitiile DTC(codului de eroare) pe ecranul TFT fara a verifica online.5. Vizualizeaza inghetarea datelor cadrului stocate pe placa computerului auto.6. Afiseaza monitorul si starea de pregatire I / M (legate de emisii).7. Citeste fluxul de date PCM live si se afiseaza atat in ​​modul text, cat si in modul grafic.8. Preia informatii despre vehicul (VIN, CIN si CVN)9. Suporta 10 moduri de diagnosticare, inclusiv testul senzorului O2, testul EVAP si testul componentelor.10. Cititi si stergeti codurile de eroare ale sistemului 101 al masinilor VAG (ABS, Airbag SRS, EPB Reset, Transmission …)11. Functii speciale: Serviciul de resetare a schimbului de uleiului, invatarea clapetei de acceleratie, inlocuirea placutelor de frana, inregistrarea bateriei.12. Cu o functie suplimentara, OBD2 ENGINE Scaner are.13. Sistem automat de scanare, usor de utilizat Functii: Identifica peste 3000 de coduri de eroare si le interpreteaza  Sterge codurile de eroare, si stinge becul inchcheck engine inch  Afiseaza in timp real valorile pentru senzori Afiseaza turatia motorului  Calculeaza valoarea sarcinii motorului Temperatura lichidului de racire Starea sistemului de alimentare Viteza autovehiculului  Consumumul de combustibil pe timp scurt Consumul de combustibil pe timp lung Presiunea in galeria de admisie Temperatura aerului pe admisie Presiunea aerului  Pozitia clapetei de acceleratie Presiunea combustibilului Valorile senzorilor de oxigen Descarca datele inregistrare pentru a le putea examina sau printa Debitmetru *Afiseaza orice problema ( codul de eroare cu descrierea acestuia) *Sterge erorile  Suporta toate protocoale OBD-II : 0.Automatic1.SAE J1850 PWM(41.6Kbaud)2.SAE J1850 VPW(10.4Kbaud)3.ISO9141-2(5 baud init,10.4Kbaud)4.ISO14230-4 KWP(5 baud init,10.4 Kbaud)5.ISO14230-4 KWP(fast init,10.4 Kbaud)6.ISO15765-4 CAN(11bit ID,500 Kbaud)7.ISO15765-4 CAN(29bit ID,500 Kbaud)8.ISO15765-4 CAN(11bit ID,250 Kbaud)9.ISO15765-4 CAN(29bit ID,250 Kbaud)A.SAE J1939 CAN(29bit ID,250*Kbaud)B.USER1 CAN(11*bit ID,125*Kbaud)C.USER2 CAN(11*bit ID,50*kbaud) Compatibil cu: 

Comandati online produsul Diagnoza OBD2 KONNWEI KW310, Red, Afisare Erori + Descriere, Resetari, Live Data, ELM 327 OBDII din magazinul partener si beneficiati de transport rapid si livrare gratuită in toata tara!
Acest produs face parte din categoria: Auto – Moto .
Articolul Diagnoza OBD2 KONNWEI KW310, Red, Afisare Erori + Descriere, Resetari, Live Data, ELM 327 OBDII a fost publicat spre vanzare in data de 2020-12-29 22:37:58 UTC.
Informatiile legate de pret si disponibilitatea stocului se poate verifica direct pe site-ul partenerului nostru, Techstar.ro.
Produsul Diagnoza OBD2 KONNWEI KW310, Red, Afisare Erori + Descriere, Resetari, Live Data, ELM 327 OBDII detine in platforma noastră codul: tech-9883.

Descopera toate produsele magazinului partener Techstar.ro.

Despre magazinul partener Techstar:

Techstar: Un Magazin Online de Încredere
În lumea modernă a tehnologiei, în care totul evoluează rapid, este vital să avem un partener de încredere care să ne ofere cele mai recente și eficiente produse electronice. Techstar, un magazin online proeminent, vine în întâmpinarea nevoilor consumatorilor din România cu o ofertă variată și atractivă.

Magazinul online Techstar comercializează o gamă largă de produse electronice, dintre care se evidențiază camerele video DVR, GPS-urile auto și smartwatch-urile. Dar asta nu este tot! În mod constant, echipa Techstar lucrează la extinderea ofertei, adăugând produse și categorii noi pe site. Dacă sunteți în căutare de varietate și inovație, este locul potrivit.

Pentru cei care sunt preocupați de costuri, Techstar oferă transport gratuit pentru comenzi ce depășesc suma de 200 RON. Mai mult decât atât, pentru a asigura satisfacția totală a clienților și pentru a elimina orice dubiu, magazinul permite verificarea coletului înainte de a efectua plata.

Pentru aceia care sunt în căutare de oferte, secțiunea de resigilate este perfectă. Aici, puteți găsi produse la prețuri mult mai avantajoase. De asemenea, nu uitați să vizitați paginile de „cele mai vândute produse” și „noutăți”, unde puteți descoperi care sunt produsele preferate de clienți, dar și cele mai recente aparitii în materie de electronice și gadget-uri.

Techstar nu face compromisuri în ceea ce privește calitatea. Deși comercializează atât produse de la brand-uri cunoscute, cât și de la brand-uri mai puțin cunoscute în România, fiecare articol este selectat cu atenție pentru a satisface nevoile clienților.

În concluzie, fie că sunteți un entuziast al tehnologiei sau pur și simplu doriți să faceți o achiziție necesară, Techstar este locul ideal pentru a găsi produsele potrivite.

Notă:
Informațiile și prețurile de pe site-ul nostru provin de la magazinele partenere și sunt menite să informeze, deci pot conține erori ocazionale. Descrieri și imagini ale produselor sunt orientative, iar unele accesorii pot să nu fie incluse in pachetul standard. Detaliile produselor, ca prețul, imaginea sau descrierea, pot fi actualizate de către platformele partenere fără notificări anterioare.
Qualmedia.ro nu se face responsabil pentru posibile inexactități.
Vrem să subliniem că echipa Qualmedia.ro acordă importanță corectitudinii informațiilor din această platformă sau de pe pagina produsului și se străduiește să le mențină actualizate. Diferențele dintre informațiile afișate și realitate pot surveni doar dacă producătorul sau partenerul schimbă specificațiile produsului fără să ne notifice.

Informații suplimentare

Magazin