Casti In-Ear Adidas RPD-01
Casti In-Ear Adidas RPD-01, Wireless, Bluetooth, Verde

lei 189.90

lei 189.90

Spre Magazin>>

Casti In-Ear Adidas RPD-01, Wireless, Bluetooth, Verde

lei 189.90

Casti In-Ear Adidas RPD-01, Wireless, Bluetooth, Verde

SKU: Mob-ADI-RPD01-GN Categorie:

Descriere

Denumire produs: Casti In-Ear Adidas RPD-01, Wireless, Bluetooth, Verde

Descriere: Tehnologia este o punte intre oameni, iar noi suntem mai apropiati, oricare ar fi distanta, datorita ei. Tehnologia nu este un scop in sine, ci mijlocul care ne aduce impreuna. De aceea, la Mobino.ro, este scopul nostru sa o facem accesibila tuturor.

Alege sa faci comanda online din magazinul partener si beneficiezi de transport rapid si livrare gratuită in toata tara!
Acest produs face parte din categoria: Casti In-Ear.
Produsul Casti In-Ear Adidas RPD-01, Wireless, Bluetooth, Verde a fost publicat spre vanzare in data de 2023-07-27 20:14:53 UTC.
Informatiile legate de pret si disponibilitatea stocului se verifica direct pe site-ul partenerului nostru, Mobino.ro.
Produsul Casti In-Ear Adidas RPD-01, Wireless, Bluetooth, Verde detine in platforma noastră codul: Mob-ADI-RPD01-GN.

Descopera toate produsele magazinului partener Mobino.ro.

Despre magazinul partener Mobino:

În lumea modernă în care trăim, tehnologia a devenit asemenea unui liant, unind destine, vise și speranțe. Ea transcende granițele geografice, culturale și lingvistice, permițându-ne să comunicăm, să colaborăm și să simțim că aparținem aceleiași umanități, indiferent de cât de departe suntem unul de celălalt. Este ca și cum am avea o punte imaginară care traversează oceanele, continentele și timpul însuși.

La Mobino, ne-am dat seama de forța incredibilă a tehnologiei, dar și de faptul că nu este de ajuns să existe tehnologia în sine – este crucial ca aceasta să fie utilizabilă, eficientă și, cel mai important, accesibilă. Tehnologia nu ar trebui să fie un lux, ci un drept, un instrument care ajută fiecare individ să-și atingă potențialul maxim, să se educe, să comunice și să se dezvolte.

Suntem conștienți de rolul pe care îl are tehnologia în societatea contemporană. Ea nu este doar o colecție de gadgeturi și aplicații, ci este esența care alimentează evoluția societății, cultura și interacțiunea dintre indivizi. De aceea, misiunea noastră, la Mobino, este să asigurăm că niciun om nu este lăsat în urmă în această cursă tehnologică. Prin produsele, serviciile și soluțiile noastre, aspirăm să deschidem uși, să creăm oportunități și să împuternicim indivizii în fiecare colț al lumii. Pentru că în final, tehnologia este doar un instrument, dar ceea ce contează cu adevărat este modul în care o folosim pentru a îmbunătăți viețile oamenilor.

Notă:
Informațiile și prețurile de pe site-ul nostru provin de la magazinele partenere și sunt menite să informeze, deci pot conține erori ocazionale. Descrieri și imagini ale produselor sunt orientative, iar unele accesorii pot să nu fie incluse in pachetul standard. Detaliile produselor, ca prețul, imaginea sau descrierea, pot fi actualizate de către platformele partenere fără notificări anterioare.
Qualmedia.ro nu se face responsabil pentru posibile inexactități.
Vrem să subliniem că echipa Qualmedia.ro acordă importanță corectitudinii informațiilor din această platformă sau de pe pagina produsului și se străduiește să le mențină actualizate. Diferențele dintre informațiile afișate și realitate pot surveni doar dacă producătorul sau partenerul schimbă specificațiile produsului fără să ne notifice.

Informații suplimentare

Brand

Magazin