Cablu Adaptor De Diagnosticare 2 in 1 Techstar® OBD2 3 pini + 4 pini La 16 Pini Pentru Motociclete Yamaha
Cablu Adaptor De Diagnosticare 2 in 1 Techstar® OBD2 3 pini + 4 pini La 16 Pini Pentru Motociclete Yamaha

lei 69.98

lei 69.98

Spre Magazin>>

Cablu Adaptor De Diagnosticare 2 in 1 Techstar® OBD2 3 pini + 4 pini La 16 Pini Pentru Motociclete Yamaha

lei 69.98

Cablu Adaptor De Diagnosticare 2 in 1 Techstar® OBD2 3 pini + 4 pini La 16 Pini Pentru Motociclete Yamaha

SKU: tech-19329 Categorie:

Descriere

Denumire articol: Cablu Adaptor De Diagnosticare 2 in 1 Techstar® OBD2 3 pini + 4 pini La 16 Pini Pentru Motociclete Yamaha

Descriere: Cablu adaptor de diagnosticare Techstar® OBD2 este un adaptor profesional, durabil si de inalta calitate, care poate fi utilizat in ateliere auto. Acest cablu adaptoar la OBD2 face pur si simplu conversia pentru modelele de motociclete Yamaha la mufa mama OBD. Cablu adaptor pentru motocicletele marca Yamaha, 3 pini + 4 pini la OBD2 16 pini. Lungime cablu 24 cm. Compatibil cu Yamaha echipat cu port diagnoza 3 pini + 4 pini adaptor tata la 16 pini mama. Calitate Inalta, Rezistent si Durabil. 1. Conectați instrumentul de diagnosticare OBD2 cu 3 pini + 4 pini la o motocicleta cu o priză cu 16 pini. 2. Cablul are trei conectori: doua conectoare cu 3 pini + 4 pini și celălalt este un conector OBD OBDII cu 16 pini. 3. Cablul poate fi folosit pentru a converti conexiunea de la interfața cu 3 pini + 4 pini la interfața OBD OBDII cu 16 pini, permițându-vă să lucrați cu motocicleta dvs. folosind instrumentul de diagnosticare OBDII cu o interfață cu 16 pini. 4. Construcție durabilă de înaltă calitate.Specificatii: Culoare: Negru Tip: Adaptor Conexiune: 3 pini + 4 pini Lungime totală: 35 cm Lungime cablu : 24 cm Greutate: 100 gConținutul pachetului:1 x conector OBD II 3 pini + 4 pini

Comandati online produsul Cablu Adaptor De Diagnosticare 2 in 1 Techstar® OBD2 3 pini + 4 pini La 16 Pini Pentru Motociclete Yamaha din magazinul partener si beneficiati de transport rapid si livrare gratuită in toata tara!
Acest produs face parte din categoria: Auto – Moto > Reparatii si Echipamente Auto .
Articolul Cablu Adaptor De Diagnosticare 2 in 1 Techstar® OBD2 3 pini + 4 pini La 16 Pini Pentru Motociclete Yamaha a fost publicat spre vanzare in data de 2023-03-10 01:15:39 UTC.
Informatiile legate de pret si disponibilitatea stocului se poate verifica direct pe site-ul partenerului nostru, Techstar.ro.
Produsul Cablu Adaptor De Diagnosticare 2 in 1 Techstar® OBD2 3 pini + 4 pini La 16 Pini Pentru Motociclete Yamaha detine in platforma noastră codul: tech-19329.

Descopera toate produsele magazinului partener Techstar.ro.

Despre magazinul partener Techstar:

Techstar: Un Magazin Online de Încredere
În lumea modernă a tehnologiei, în care totul evoluează rapid, este vital să avem un partener de încredere care să ne ofere cele mai recente și eficiente produse electronice. Techstar, un magazin online proeminent, vine în întâmpinarea nevoilor consumatorilor din România cu o ofertă variată și atractivă.

Magazinul online Techstar comercializează o gamă largă de produse electronice, dintre care se evidențiază camerele video DVR, GPS-urile auto și smartwatch-urile. Dar asta nu este tot! În mod constant, echipa Techstar lucrează la extinderea ofertei, adăugând produse și categorii noi pe site. Dacă sunteți în căutare de varietate și inovație, este locul potrivit.

Pentru cei care sunt preocupați de costuri, Techstar oferă transport gratuit pentru comenzi ce depășesc suma de 200 RON. Mai mult decât atât, pentru a asigura satisfacția totală a clienților și pentru a elimina orice dubiu, magazinul permite verificarea coletului înainte de a efectua plata.

Pentru aceia care sunt în căutare de oferte, secțiunea de resigilate este perfectă. Aici, puteți găsi produse la prețuri mult mai avantajoase. De asemenea, nu uitați să vizitați paginile de „cele mai vândute produse” și „noutăți”, unde puteți descoperi care sunt produsele preferate de clienți, dar și cele mai recente aparitii în materie de electronice și gadget-uri.

Techstar nu face compromisuri în ceea ce privește calitatea. Deși comercializează atât produse de la brand-uri cunoscute, cât și de la brand-uri mai puțin cunoscute în România, fiecare articol este selectat cu atenție pentru a satisface nevoile clienților.

În concluzie, fie că sunteți un entuziast al tehnologiei sau pur și simplu doriți să faceți o achiziție necesară, Techstar este locul ideal pentru a găsi produsele potrivite.

Notă:
Informațiile și prețurile de pe site-ul nostru provin de la magazinele partenere și sunt menite să informeze, deci pot conține erori ocazionale. Descrieri și imagini ale produselor sunt orientative, iar unele accesorii pot să nu fie incluse in pachetul standard. Detaliile produselor, ca prețul, imaginea sau descrierea, pot fi actualizate de către platformele partenere fără notificări anterioare.
Qualmedia.ro nu se face responsabil pentru posibile inexactități.
Vrem să subliniem că echipa Qualmedia.ro acordă importanță corectitudinii informațiilor din această platformă sau de pe pagina produsului și se străduiește să le mențină actualizate. Diferențele dintre informațiile afișate și realitate pot surveni doar dacă producătorul sau partenerul schimbă specificațiile produsului fără să ne notifice.

Informații suplimentare

Magazin