Bare transversale Menabo Delta Black pentru Opel Insignia
Bare transversale Menabo Delta Black pentru Opel Insignia, 4 usi, model 2013-2017

lei 990.99

lei 990.99

Spre Flanco >>

Bare transversale Menabo Delta Black pentru Opel Insignia, 4 usi, model 2013-2017

lei 990.99

Bare transversale Menabo Delta Black pentru Opel Insignia, 4 usi, model 2013-2017

SKU: fla-195901 Categorie:

Descriere

Denumire articol: Bare transversale Menabo Delta Black pentru Opel Insignia, 4 usi, model 2013-2017

Bare transversale Menabo Delta Black pentru Opel Insignia, 4 usi, model 2013-2017 | Flanco.ro

Comandă online produsul Bare transversale Menabo Delta Black pentru Opel Insignia, 4 usi, model 2013-2017 din magazinul partener și beneficiază de transport rapid și livrare gratuită în toată țara! Acest produs face parte din categoria: Bare transversale.
Articolul Bare transversale Menabo Delta Black pentru Opel Insignia, 4 usi, model 2013-2017 a fost publicat spre vânzare în data de 2023-08-29 07:35:17 UTC.
Informațiile legate de preț și disponibilitatea stocului se pot verifica direct pe site-ul partenerului nostru, Flanco.ro.
Produsul Bare transversale Menabo Delta Black pentru Opel Insignia, 4 usi, model 2013-2017 deține în platforma noastră codul: fla-195901.

Despre magazinul partener Flanco:

Când vorbim despre piața electro-IT din România, un nume se evidențiază fără îndoială: Flanco. Astăzi, este recunoscut drept cel mai dinamic retailer din acest segment. Cu 156 de magazine deschise în 112 orașe, cifra sa de afaceri și prezenta puternică online îl plasează în topul preferințelor consumatorilor. Însă, ce înseamnă cu adevărat Flanco pentru români?

Flanco: O istorie de trei decenii

Pentru a înțelege cine este Flanco astăzi, trebuie să aruncăm o privire în urmă, spre anul 1994. De atunci și până acum, peste 5.000.000 de familii au ales să cumpere de la acest retailer.

Această cifră nu reprezintă doar produse vândute, ci înseamnă încredere, relații construite pe termen lung și, cel mai important, zâmbete aduse pe chipurile a milioane de români. Fiecare client care a trecut pragul unui magazin Flanco sau a accesat site-ul său online nu reprezintă doar o tranzacție, ci o părticică din povestea de succes a brandului.

De-a lungul anilor, pe lângă creșterea și expansiunea sa, misiunea Flanco a rămas aceeași. Ei doresc să faciliteze experiența cumpărăturilor, să îndrume consumatorii în această lume complexă și în constantă schimbare a tehnologiei.

Prin expertiza lor, consumatorii pot alege ceea ce li se potrivește cel mai bine, ceea ce au cu adevărat nevoie.

Valorile care definesc Flanco

Fiind o companie 100% românească, Flanco se mândrește cu valorile care definesc spiritul românesc: creativitatea, adaptabilitatea, spiritul competitiv și capacitatea de a realiza lucruri mărețe cu resurse limitate.

Acestea sunt bornele care au ghidat compania de-a lungul timpului și care continuă să o inspire.

De peste trei decenii, Flanco s-a menținut ca un simbol al excelenței în retailul românesc, și, nu în ultimul rând, ca un ambasador al valorilor și spiritului național. Flanco nu este doar un retailer, ci parte din istoria și cultura României.

În concluzie, atunci când alegem Flanco, nu alegem doar un produs sau un serviciu. Alegem tradiția, calitatea și încrederea într-un brand 100% românesc care, de aproape 30 de ani, se străduiește să ofere ce e mai bun pentru fiecare client.

Pentru tine, pentru mine, pentru noi toți.

Notă:
Informațiile și prețurile de pe site-ul nostru provin de la magazinele partenere și sunt menite să informeze, deci pot conține erori ocazionale. Descrieri și imagini ale produselor sunt orientative, iar unele accesorii pot să nu fie incluse in pachetul standard.

Detaliile produselor, ca prețul, imaginea sau descrierea, pot fi actualizate de către platformele partenere fără notificări anterioare.
Qualmedia.ro nu se face responsabil pentru posibile inexactități.
Vrem să subliniem că echipa Qualmedia.ro acordă importanță corectitudinii informațiilor din această platformă sau de pe pagina produsului și se străduiește să le mențină actualizate.

Diferențele dintre informațiile afișate și realitate pot surveni doar dacă producătorul sau partenerul schimbă specificațiile produsului fără să ne notifice.

Informații suplimentare

Brand

Magazin