Aeroterma Auto cu Aer Cald
Aeroterma Auto cu Aer Cald,sau Rece,si Dezaburire Parbriz,+ Cadou

lei 79.90

lei 79.90

Spre Magazin>>

Aeroterma Auto cu Aer Cald,sau Rece,si Dezaburire Parbriz,+ Cadou

lei 79.90

Aeroterma Auto cu Aer Cald,sau Rece,si Dezaburire Parbriz,+ Cadou

Descriere

Denumire articol: Aeroterma Auto cu Aer Cald,sau Rece,si Dezaburire Parbriz,+ Cadou

Descriere: Aeroterma auto poate fi utilizata pentru incalzirea partiala a habitaclului autoturismului pana porneste sistemul propriu de incalzire, pentru dezaburirea parbrizului. Aeroterma nu tine loc sistemului de incalzire al autoturismului montat din fabrica. Descriere Caracteristici: – se poate utiliza pentru incalzirea partiala a habitaclului autoturismului pana porneste sistemul propriu de incalzire, pentru dezaburirea parbrizului; – se roteste 360 de grade; – funtioneaza doar conectata la 12V; – putere: 150W; – se incalzeste in doar 1 minut; – design special pentru imprastierea caldurii; – poate fi montata cu suruburile incluse in pachet sau pad adeziv inclus; – material: ABS; – lungime cablu: 60cm; – culoare: neagra; – greutate: 340g; – dimensiuni: 16.00 x 11.50 x 3.50 cm.

Comandati online produsul Aeroterma Auto cu Aer Cald,sau Rece,si Dezaburire Parbriz,+ Cadou din magazinul partener si beneficiati de transport rapid si livrare gratuită in toata tara!
Acest produs face parte din categoria: Auto – Moto > Accesorii Auto exterior – interior > Accesorii Auto Interioare .
Articolul Aeroterma Auto cu Aer Cald,sau Rece,si Dezaburire Parbriz,+ Cadou a fost publicat spre vanzare in data de 2022-02-09 14:15:25 UTC.
Informatiile legate de pret si disponibilitatea stocului se poate verifica direct pe site-ul partenerului nostru, Techstar.ro.
Produsul Aeroterma Auto cu Aer Cald,sau Rece,si Dezaburire Parbriz,+ Cadou detine in platforma noastră codul: tech-15184.

Descopera toate produsele magazinului partener Techstar.ro.

Despre magazinul partener Techstar:

Techstar: Un Magazin Online de Încredere
În lumea modernă a tehnologiei, în care totul evoluează rapid, este vital să avem un partener de încredere care să ne ofere cele mai recente și eficiente produse electronice. Techstar, un magazin online proeminent, vine în întâmpinarea nevoilor consumatorilor din România cu o ofertă variată și atractivă.

Magazinul online Techstar comercializează o gamă largă de produse electronice, dintre care se evidențiază camerele video DVR, GPS-urile auto și smartwatch-urile. Dar asta nu este tot! În mod constant, echipa Techstar lucrează la extinderea ofertei, adăugând produse și categorii noi pe site. Dacă sunteți în căutare de varietate și inovație, este locul potrivit.

Pentru cei care sunt preocupați de costuri, Techstar oferă transport gratuit pentru comenzi ce depășesc suma de 200 RON. Mai mult decât atât, pentru a asigura satisfacția totală a clienților și pentru a elimina orice dubiu, magazinul permite verificarea coletului înainte de a efectua plata.

Pentru aceia care sunt în căutare de oferte, secțiunea de resigilate este perfectă. Aici, puteți găsi produse la prețuri mult mai avantajoase. De asemenea, nu uitați să vizitați paginile de „cele mai vândute produse” și „noutăți”, unde puteți descoperi care sunt produsele preferate de clienți, dar și cele mai recente aparitii în materie de electronice și gadget-uri.

Techstar nu face compromisuri în ceea ce privește calitatea. Deși comercializează atât produse de la brand-uri cunoscute, cât și de la brand-uri mai puțin cunoscute în România, fiecare articol este selectat cu atenție pentru a satisface nevoile clienților.

În concluzie, fie că sunteți un entuziast al tehnologiei sau pur și simplu doriți să faceți o achiziție necesară, Techstar este locul ideal pentru a găsi produsele potrivite.

Notă:
Informațiile și prețurile de pe site-ul nostru provin de la magazinele partenere și sunt menite să informeze, deci pot conține erori ocazionale. Descrieri și imagini ale produselor sunt orientative, iar unele accesorii pot să nu fie incluse in pachetul standard. Detaliile produselor, ca prețul, imaginea sau descrierea, pot fi actualizate de către platformele partenere fără notificări anterioare.
Qualmedia.ro nu se face responsabil pentru posibile inexactități.
Vrem să subliniem că echipa Qualmedia.ro acordă importanță corectitudinii informațiilor din această platformă sau de pe pagina produsului și se străduiește să le mențină actualizate. Diferențele dintre informațiile afișate și realitate pot surveni doar dacă producătorul sau partenerul schimbă specificațiile produsului fără să ne notifice.

Informații suplimentare

Magazin