Adeziv Bicomponent cu Functie Metalica Sudura BISON Epoxy Metal
Adeziv Bicomponent cu Functie Metalica Sudura BISON Epoxy Metal, 2 x12ml ,+Cadou

lei 99.98

lei 99.98

Spre Magazin>>

Adeziv Bicomponent cu Functie Metalica Sudura BISON Epoxy Metal, 2 x12ml ,+Cadou

lei 99.98

Adeziv Bicomponent cu Functie Metalica Sudura BISON Epoxy Metal, 2 x12ml ,+Cadou

Descriere

Denumire articol: Adeziv Bicomponent cu Functie Metalica Sudura BISON Epoxy Metal, 2 x12ml ,+Cadou

Descriere: Caracteristici: Ideal pentru lipirea/repararea obiectelor din metal supuse condițiilor extreme (presiune, vibrații, apă, apă de mare, încovoieri puternice), precum componente auto, moped și bicicletă, garduri metalice (grădină) sau tacâmuri. Rezistență la uzură. Culoarea metalului. Rezistență la condiții extreme. Rezistență la temperaturi cuprinse între – 40°C și +60°C. Capacitate de umplere. Rezistență la contactul cu apă (de mare). Rezistență chimică ridicată. Poate fi vopsit, găurit, șlefuit după uscare. Consum: 24ml pentru aproximativ 240 cm2 (grosime 1mm). *Citiți cu atenție fișa tehnică sau eticheta produsului înainte de utilizare!       Mod de folosire Utilizați spatula inclusă în ambalaj. Rupeți cu atenție capetele seringii duble. Aplicați cantități egale din cele două componente în tăvița de amestecare inclusă și amestecați bine cu ajutorul unei spatulei. La temperatura camerei (+20°C) amestecul poate fi utilizat timp de aproximativ 45 minute. Aplicați un strat subțire de adeziv pe o singură parte. Îmbinați imediat părțile și mențineți timp de 10 ore. Nu mișcați până la uscarea completă. După utilizare, ștergeți capetele seringilor cu o lavetă și etanșați cu capacul special prevăzut.     Specificații Ambalare 2x12ml Culoare gri Tip produs Adeziv Tip aplicare Manual Forma/textura Pastă Tip adeziv bicomponent Brand BISON

Comandati online produsul Adeziv Bicomponent cu Functie Metalica Sudura BISON Epoxy Metal, 2 x12ml ,+Cadou din magazinul partener si beneficiati de transport rapid si livrare gratuită in toata tara!
Acest produs face parte din categoria: Casa & Gradina > Gradina > Unelte & Reparatii > Utilaje & Accesorii > Alte Utilaje .
Articolul Adeziv Bicomponent cu Functie Metalica Sudura BISON Epoxy Metal, 2 x12ml ,+Cadou a fost publicat spre vanzare in data de 2022-02-09 14:15:22 UTC.
Informatiile legate de pret si disponibilitatea stocului se poate verifica direct pe site-ul partenerului nostru, Techstar.ro.
Produsul Adeziv Bicomponent cu Functie Metalica Sudura BISON Epoxy Metal, 2 x12ml ,+Cadou detine in platforma noastră codul: tech-14504.

Descopera toate produsele magazinului partener Techstar.ro.

Despre magazinul partener Techstar:

Techstar: Un Magazin Online de Încredere
În lumea modernă a tehnologiei, în care totul evoluează rapid, este vital să avem un partener de încredere care să ne ofere cele mai recente și eficiente produse electronice. Techstar, un magazin online proeminent, vine în întâmpinarea nevoilor consumatorilor din România cu o ofertă variată și atractivă.

Magazinul online Techstar comercializează o gamă largă de produse electronice, dintre care se evidențiază camerele video DVR, GPS-urile auto și smartwatch-urile. Dar asta nu este tot! În mod constant, echipa Techstar lucrează la extinderea ofertei, adăugând produse și categorii noi pe site. Dacă sunteți în căutare de varietate și inovație, este locul potrivit.

Pentru cei care sunt preocupați de costuri, Techstar oferă transport gratuit pentru comenzi ce depășesc suma de 200 RON. Mai mult decât atât, pentru a asigura satisfacția totală a clienților și pentru a elimina orice dubiu, magazinul permite verificarea coletului înainte de a efectua plata.

Pentru aceia care sunt în căutare de oferte, secțiunea de resigilate este perfectă. Aici, puteți găsi produse la prețuri mult mai avantajoase. De asemenea, nu uitați să vizitați paginile de „cele mai vândute produse” și „noutăți”, unde puteți descoperi care sunt produsele preferate de clienți, dar și cele mai recente aparitii în materie de electronice și gadget-uri.

Techstar nu face compromisuri în ceea ce privește calitatea. Deși comercializează atât produse de la brand-uri cunoscute, cât și de la brand-uri mai puțin cunoscute în România, fiecare articol este selectat cu atenție pentru a satisface nevoile clienților.

În concluzie, fie că sunteți un entuziast al tehnologiei sau pur și simplu doriți să faceți o achiziție necesară, Techstar este locul ideal pentru a găsi produsele potrivite.

Notă:
Informațiile și prețurile de pe site-ul nostru provin de la magazinele partenere și sunt menite să informeze, deci pot conține erori ocazionale. Descrieri și imagini ale produselor sunt orientative, iar unele accesorii pot să nu fie incluse in pachetul standard. Detaliile produselor, ca prețul, imaginea sau descrierea, pot fi actualizate de către platformele partenere fără notificări anterioare.
Qualmedia.ro nu se face responsabil pentru posibile inexactități.
Vrem să subliniem că echipa Qualmedia.ro acordă importanță corectitudinii informațiilor din această platformă sau de pe pagina produsului și se străduiește să le mențină actualizate. Diferențele dintre informațiile afișate și realitate pot surveni doar dacă producătorul sau partenerul schimbă specificațiile produsului fără să ne notifice.

Informații suplimentare

Magazin