Extravalerianic Cardio: Supliment Alimentar pentru Sănătatea Cardiovasculară, de la Biofarm

Descriere și prospect: Extravalerianic Cardio, 30 capsule moi, Biofarm

Extravalerianic Cardio este un supliment alimentar creat de Biofarm, care susține sistemul circulator și inima în cazurile de suprasolicitare. Acest produs se bazează pe actiunea isovaleratului de mentil în mentol și extract de rădăcină de valeriană pentru a dilata vasele de sânge înguste și a menține fluxul sanguin în limite normale. Datorită modului de administrare sublingual, Extravalerianic Cardio are un efect rapid.

Beneficii Extravalerianic cardio:

  • Induce rapid o stare de calm asupra sistemului cardiovascular
  • Acționează ușor vasodilatator și stimulează eliberarea endorfinelor
  • Stimulează centrul respirator, ușurând imediat respirația
  • Beneficiile elementelor naturale active, inclusiv extractul de valeriană și mentol
  • Echilibrează variațiile tensiunii arteriale.

Compoziție: Fiecare capsulă moale conține 100 mg soluție de isovalerat de mentil în mentol, gelatină, agent de încărcare (ulei de măsline rafinat), apă purificată, glicerol, antioxidant (acetat de DL-alfa tocoferil), conservant (p-hidroxibenzoat de metil).

Mod de administrare: Adulții pot lua o capsulă moale de 1-2 ori pe zi, la nevoie. Capsula se poate ține sub limbă pentru eliberarea conținutului sau se poate înghiți cu puțină apă.

Atenționări: Extravalerianic Cardio nu trebuie utilizat de persoanele alergice la isovalerat de mentil în mentol. La persoanele sensibile la isovalerat de mentil în mentol, precum și la administrarea în exces, isovaleratul de mentil în mentol poate determina greață, amețeală sau lacrimarea ochilor.

Forma de prezentare: Extravalerianic Cardio este disponibil în cutii cu 30 de capsule moi. Codul EAN este 5944704006164, iar brandul producător este Biofarm.

Precauții și contraindicații:

Acest supliment nu este recomandat femeilor însărcinate sau care alăptează fără consultarea medicului înainte de utilizare.
Extravalerianic Cardio nu înlocuiește un regim alimentar echilibrat și un stil de viață sănătos.
Nu depășiți doza recomandată și nu utilizați produsul pe termen lung fără sfatul medicului.
Dacă simptomele persistă sau se agravează, adresați-vă medicului sau farmacistului.
A se păstra la loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă a soarelui și la îndemâna copiilor mici.
Interacțiuni cu alte medicamente:

Dacă sunteți sub tratament cu alte medicamente, în special cele cu efect sedativ, anxiolitic sau hipnotice, discutați cu medicul înainte de a utiliza Extravalerianic Cardio, deoarece poate exista un risc de interacțiuni medicamentoase.
De asemenea, informați-vă medicul dacă luați medicamente pentru tensiune arterială, deoarece suplimentul poate influența eficacitatea acestor medicamente.
Cercetări și studii clinice:

Studiile clinice au arătat că Extravalerianic Cardio, datorită conținutului său de isovalerat de mentil în mentol și extract de rădăcină de valeriană, poate avea efecte benefice asupra sistemului cardiovascular. În plus, mentolul contribuie la îmbunătățirea respirației și reduce stresul și anxietatea asociate cu afecțiunile cardiace. Cu toate acestea, este important să rețineți că suplimentul alimentar nu înlocuiește tratamentul medicamentos prescris de medic pentru afecțiunile cardiovasculare.

În concluzie, Extravalerianic Cardio de la Biofarm poate fi un supliment alimentar util pentru susținerea sănătății cardiovasculare și a inimii în cazurile de suprasolicitare. Cu toate acestea, este esențial să urmați recomandările medicului și să adoptați un stil de viață sănătos pentru a asigura un sistem cardiovascular sănătos pe termen lung.

Citește și: Bijuteria Edenboutique

Împărtășește-ți dragostea